>
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
0 products - 0

Shipping tax : 0

Total : 0

Buy

Baltyminiai batonėliai

VPLAB High Protein Fitness Bar 100g
order delivered

If ordered on the weekend, the order will be delivered on Tuesday.

VPLAB High Protein Fitness Bar 100g

Taste
Quantity
NETURIME
PRICE
€2.99
€1.49

  • DESCRIPTION
  • COMPOSITION
  • DIRECTIONS OF USE
  • REVIEWS
DESCRIPTION

VPLAB High Protein Fitness Bar

GALIOJIMAS IKI 2021-01-31

VPLAB High Protein Fitness Bar  - baltiminis batonėlis. Su cukrumi ir saldikliais. Produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės.

COMPOSITION

Grynasis kiekis: 100 g.

Šokolado-vanilės skonio:

Maistinė vertė 100g
Energinė vertė 1440kJ/345kcal
Riebalai 12,3g
Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 5,9g
Angliavandeniai 20,7g
Iš kurių cukrus 0,8g
Iš kurių polioliai 18,8g
Skaidulos 13,5g
Baltymai 38,7g
Druska 0,83g

Sudedamosios dalys: šokoladas su dirbtiniais saldikliais (20%) (kakavos masė, saldiklis (maltitolis), kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis (sojos lecitinas), vanilė), emulsiklis (polidekstrozė), želatinos hidrolizatas, drėgmę išlaikanti medžiaga (glicerolis), hidrolizuotas pieno baltymas, sojos baltymas, pieno baltymas, alyvuogių aliejus, kakavos pupelės, kvapioji medžiaga, emulsiklis (sojos lecitinas), saldiklis (sukralozė). Produkte yra daugiau nei 10 g poliolių: perteklinis vartojimas gali sukelti viduriavimą.

Braškių skonio:

Maistinė vertė 100g
Energinė vertė 1443kJ/345kcal
Riebalai 11,6g
Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 5,3g
Angliavandeniai 22,6g
Iš kurių cukrus 3,1g
Iš kurių polioliai 19,2g
Skaidulos 12,1g
Baltymai 39,0g
Druska 0,83g

Sudedamosios dalys: baltas šokoladas su dirbtiniais saldikliais (20%) (saldiklis (maltitolis), kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis (sojos lecitinas), vanilė), emulsiklis (polidekstrozė), želatinos hidrolizatas, drėgmę išlaikanti medžiaga (glicerolis), hidrolizuotas pieno baltymas, sojos baltymas, pieno baltymas, alyvuogių aliejus, braškės (1,4%), kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), emulsiklis (sojos lecitinas), saldiklis (sukralozė), dažiklis (karminas). Produkte yra daugiau nei 10 g poliolių: perteklinis vartojimas gali sukelti viduriavimą.

Bananų skonio:

Maistinė vertė 100g
Energinė vertė 1452kJ/347kcal
Riebalai 11,7g
Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 5,3g
Angliavandeniai 23g
Iš kurių cukrus 3,1g
Iš kurių polioliai 19,2g
Skaidulos 12g
Baltymai 39,1g
Druska 0,83g

Sudedamosios dalys: baltas šokoladas su dirbtiniais saldikliais (20%) (saldiklis (maltitolis), kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis (sojos lecitinas), vanilė), emulsiklis (polidekstrozė), želatinos hidrolizatas, drėgmę išlaikanti medžiaga (glicerolis), hidrolizuotas pieno baltymas, sojos baltymas, pieno baltymas, alyvuogių aliejus, bananas (1,4%), kvapioji medžiaga, emulsiklis (sojos lecitinas), saulėgrąžų aliejus, saldiklis (sukralozė), dažiklis (beta karotenas). Produkte yra daugiau nei 10 g poliolių: perteklinis vartojimas gali sukelti viduriavimą.

Alergenai: sudėtyje yra pieno ir sojos.

Laikymas:  Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės krašto.

Gamintojas: VP Laboratory LTD. 53 ST Peter str.,Tiverton, Devon EX16 6NW, D. Britanija.

Platintojas: UAB FARLITA Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas” , Vilnius.  Tel. : +37060343485

DIRECTIONS OF USE

Vartojimas: prieš ar po treniruotės, arba kaip užkandį 1-2 batonėlius per dieną. Prieš vartodami pasitarkite su treneriu arba mitybos specialistu.

REVIEWS

VPLAB High Protein Fitness Bar 100g

Patikėjau aukščiau parašytu atsiliepimu. Užsisakiau kelis batonelius Bananų skonio.
Patiko, ir man, ir dukrai!
Tai padariau dar vieną pakartotiną užsakyma ????

VPLAB High Protein Fitness Bar

Sudėtis gal ir nėra pati geriausia, bet maistinė vertė puiki, o ir skonis nerealus. labai puikiai tinka pasilepinimui

Parašykite atsiliepimą

VPLAB High Protein Fitness Bar 100g

More products like that