0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Gaineriai (papildai masei)

OstroVit GAINlicious 4500g
order delivered

Užsakius ketvirtadienį iki 12h, užsakymas bus pristatytas penktadienį.

OstroVit GAINlicious 4500g

Skonis
Kiekis
NETURIME
KAINA
43,99 EUR
29,99 EUR

  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

OstroVit GAINlicious 4500 g

OstroVit GAINlicious yra angliavandenių ir baltymų papildas, skirtas visiems, norintiems užsiauginti raumenų masę. Produkte gausu angliavandenių (76%), kurie yra pagrindinis energijos šaltinis.

OstroVit GAINlicious maisto papildas yra daug kalorijų turintis miltelių papildas, kuriame yra angliavandenių, baltymų ir riebalų, įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis. Produktas gali padėti jums sukurti raumenų masę, aprūpindamas jus ingredientais, kurie palaiko svorio augimą. Patogios pudros formos dėka gainerį lengva paruošti ir jį galima pasiimti bet kur – į sporto salę, į darbo vietą, į universitetą ar į kelionę. Produktas yra subalansuotas maisto pakaitalas, kuris gali padėti greitai patenkinti kasdienį organizmo kalorijų poreikį.

Gainer OstroVit GAINlicious yra paprasta skanaus užkandžio idėja, kurią galima paruošti per kelias akimirkas.

PATOGUS PAKAITALAS – Kai neturite laiko ar noro pasigaminti įprasto patiekalo, rinkitės GAINlicious. Produktas gali aprūpinti jus ingredientais, reikalingais tinkamam funkcionavimui ir numalšinti alkį.

ALTERNATYVA NESVEIKIEMS UŽKANDŽIAMS – GAINlicious puikiai pasirodys, kai norėsis griebtis ko nors nesveiko. Paruoštas baltymų ir angliavandenių kokteilis numalšins alkį ir padės kovoti su noru užkąsti.

FIKSUOTA KALORINGUMO VERTĖ – viena papildo dozė, tai yra 100 g produkto, atitinka 354 kalorijas. Dėžutėje esančios priemonės dėka galite lengvai išmatuoti norimą papildo kiekį.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis produkto kiekis:4500g (45 porcijos)

Porcijos dydis: 100g (6 kaušeliai)

Maistinė vertė 100g (1 porcija) 200g (2 porcijos)
Energijos vertė 1503 kJ / 354 kcal 3006 kJ / 708 kcal
Riebalai 1,1g 2,2g
 - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6g 1,2g
Angliavandeniai 76g 152g
 - iš kurių cukraus 23g 46g
Baltymai 10g 20g
Druska 0,61g 1,22g

Sudedamosios dalysMaltodekstrinas, pasukų milteliai iš pieno , išrūgų baltymų koncentratas iš pieno (yra lecitinų), kvapiosios medžiagos, burokėlių sulčių koncentrato milteliai, tirštikliai: ksantano derva, akacijos derva; druska, saldiklis: sukralozė.

Alergenai: Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies pėdsakų.

Įspėjimai: Nevartoti, jei esate alergiškas bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

Geriausias iki (termino pabaigos): datos nurodytos ant pakuotės.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Fitness Trading, Robert Szulborski, ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów, Lenkija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: Vieną produkto porciją 100 g (6 kaušelius) ištirpinti 400-450 ml vandens arba pieno purtyklėje. Priklausomai nuo jūsų poreikių, vartokite 1-2 porcijas per dieną.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo (pakeitimo). Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Neprarykite, jei esate alergiškas kuriai nors iš sudedamųjų dalių. Vaikams, nėščioms ar žindančioms moterims vaisto vartoti negalima. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

OstroVit GAINlicious 4500g