0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Kreatino papildai

Genius Nutrition CreaF7 405g
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

Genius Nutrition CreaF7 405g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
34,90 EUR
27,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Genius Nutrition CreaF7 405g

CREA-F7 yra pažangiausias kreatino ląstelių apimties didiklis, pagamintas iš naujos kartos sudėtinių ingredientų, siekiant maksimaliai padidinti raumenų augimą, tiekti raumenų stangrumą ir padidinti raumenų ląsteles. CREA-F7 sudėtyje yra šešių tipų kreatino mišinys su pridėta GlycoPump®, CocoMineral® ir HBCD. kreatino misiniai, mišiniai, kreatino misinys, mišinys, mixas, kreatinas, creatine

CREA-FUSION+

Kreatino HCl – Kreatino HCl (hidrochloridas) yra tiesiog kreatino molekulė, susieta su druskos rūgštimi. Įrodyta, kad kaip atskiras priedas kreatino HCl padidina raumenų ląstelių tūrį ir skatina anabolinę aplinką, kad padidėtų raumenų dydis. Įrodyta, kad kreatino HCl pasižymi pranašesnėmis savybėmis, palyginti su kitomis kreatino formomis, ypač kreatino monohidratu, dėl didesnio tirpumo ir pH suderinimo su žmogaus virškinamuoju traktu. Kreatino HCl padidina junginio, vadinamo adenozino trifosfatu (ATP), sintezę. ATP yra pagrindinis organizmo energijos šaltinis fosfatų energijos sistemai – energijos sistemai, kurią kūnas naudoja trumpiems, aštriems raumenų susitraukimams ir kitai anaerobinei veiklai vykdyti. Kreatino HCl leidžia jūsų raumenims labiau susitraukti, kad padidėtų pakartojimų skaičius, todėl padidėja anaerobinių pratimų pajėgumas. Kartu su protinga mityba ir treniruočių režimu, kreatino HCl leidžia ilgiau treniruotis intensyviau ir skatina raumenų augimą, todėl padidėja raumenų jėga ir dydis.

Kreatinas AKG – puiki kreatino forma, kai kreatinas yra susietas su AKG. Pagrindinė kreatino prisijungimo prie AKG priežastis yra ta, kad AKG yra Krebso ciklo arba citrinų rūgšties ciklo (TCA ciklo) tarpinis produktas. Krebso ciklas vyksta mitochondrijose ir yra pagrindinis ląstelių energijos šaltinis, generuodamas didelės energijos fosfato junginius. Mitochondrijų padidėjimas nustatomas ląstelėse, kurios išleidžia didesnį energijos kiekį. Taigi, AKG gali veikti kaip kreatino pernešėjas į tikslines raumenų ląsteles.

Tri-Creatine Malate – revoliucinė kreatino forma, susieta su didelės energijos obuolių rūgšties molekule. Manoma, kad šio tipo kreatinas pasisavinamas daug lengviau nei kiti kreatinai. Šio tipo kreatinui nereikia apkrovos ir cukraus, kad padidėtų raumenų pasisavinimas. Kaip papildoma premija, TCM esanti obuolių rūgštis pati savaime yra didelės energijos medžiaga, galinti padidinti energijos kiekį ir sutrumpinti atsigavimo laiką.

Kreatino monohidratas – populiariausia ir patikrinta kreatino papildo forma tarp sportininkų dėl savo gebėjimo papildyti raumenyse susikaupusį adenozino trifosfatą. Intensyvios treniruotės metu raumenys naudoja ATP (adenozino trifosfatą) kaip pagrindinį energijos šaltinį. Kreatinas padeda kūnui paversti šalutinius energijos gamybos produktus atgal į ATP, suteikdamas daugiau ATP ir energijos, kad padidėtų galia ir ištvermė.

Kreatino citratas – šio tipo kreatinas buvo susietas su citrinų rūgštimi, organine rūgštimi, kuri yra citrusiniuose vaisiuose. Atrodo, kad citrato forma geriau tirpsta vandenyje ir turi tokį patį puikų kreatino poveikį.

Kreatino piruvatas – unikalus kreatino ir piruvo rūgšties derinys. Abu šie junginiai natūraliai randami mūsų organizme, tačiau padidėjus poreikiui intensyvios fizinės veiklos metu reikia papildyti. Piruvo rūgštis palaiko kreatino pasisavinimą ir palengvina jo tirpumą vandenyje, todėl organizmas jį lengvai pasisavina. Piruvo rūgštis yra keto rūgštis, kuri yra mūsų ląstelėse vykstančios glikolizės produktas. Jis patenka į mitochondrijas acetil-CoA pavidalu ir dalyvauja Krebso cikle. Taigi jis dalyvauja energijos gamyboje ląstelėje aerobinėmis ir anaerobinėmis sąlygomis, kur piruvatas pieno fermentacijos procese virsta pieno rūgštimi.

GlycoPump®

Glycopump® yra labai koncentruota glicerolio miltelių forma, pagaminta Vokietijoje. GlycoPump® padeda išvengti dehidratacijos, pagerina treniruotės efektyvumą ir užtikrina optimalų pumpą ištvermės treniruočių metu. Visų pirma, tai padidina tarpląstelinio skysčio kiekį iki lygio, artimo hiperhidratacijai. Taigi jis padeda išvengti dehidratacijos, pagerina našumą ir jėgą ištvermės treniruočių metu bei palaiko raumenų kraujotaką. Glicerolis užtikrina tinkamą raumenų hidrataciją ir mažina dehidratacijos bei nuovargio poveikį. GlycoPump® pradeda veikti iškart, kai tik patenka į kraują – tai yra praėjus 15–25 minutėms po vartojimo. Tai padidina raumenų ląstelių tūrį ir palaiko geresnį maistinių medžiagų tiekimą, todėl vartotojai gali treniruotis sunkiau ir ilgiau. Visiško nuoseklaus naudojimo poveikio galima tikėtis per pirmąsias dvi vartojimo savaites, ypač derinant su tinkama dieta ir treniruočių režimu.

CocoMineral®

CocoMineral® yra tirpinamas kokosų vanduo, kuriame yra pagrindiniai elektrolitai natrio ir kalio.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 405g.

Porcijų kiekis: 45 (9g - 1 porcija)

Maistinė vertė 9g
HBCD (labai šakotas ciklinis dekstrinas) 2000mg
GlycoPump® (ypač koncentruoti glicerolio milteliai, 65%) 500mg
Coco Mineral® 100mg
Kreatinas HCL 1200mg
Kreatinas AKG 1200mg
Tri-Kreatino-Malatas 1000mg
Kreatino monohidratas 1000mg
Kreatino citratas 300mg
Kreatino piruvatas 300mg

Sudedamosios dalys: Parašyti aukščiau. Kiti ingredientai: Kvapiosios medžiagos, saldikliai (SUKRALIOZĖ), DAŽIKLIAI (RIBOFLAVINAS)

Alergenai: Gali turėti pieno, kiaušinio ir sojos pėdsakų.

Įspėjimai: Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos dozės. Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono arba jos apačioje.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: GENIUS NUTRITION LTD, European Union, ROU, Business Logistic Center, Tamasi 20, Buftea 070000.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: Į purtyklės puodelį įpilkite 1 kaušelį produkto ir užpilkite 250-300 ml šalto vandens. Uždenkite ir purtykite 20-30 sekundžių. Suvartokite 1 kaušelį 10-20 minučių prieš treniruotę ir (arba) jos metu.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Genius Nutrition CreaF7 405g