0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

BCAA/EAA

Swedish Supplements EAA Engine 450g
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

Swedish Supplements EAA Engine 450g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
31,99 EUR
28,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Swedish Supplements EAA Engine 500g

Swedish Supplements EAA Engine 500g. Specialios mitybos paskirties maisto produktas milteliais, su saldikliais.

Swedish Supplements EAA Engine – tai išsišakojusios grandinės aminorūgštys L-Leucinas, L-isoleucinas ir L-Valinas. Šis produktas taip pat praturtintas L-Glutaminu ir kitom esminėm aminorūgštim. Ši kombinacija itin reikšminga raumenyno apsaugos ir atsistatymo fazėje. Būtent BCAA amino rūgščių organizmas negali pasigaminti pats, o be to fizinio krūvio metu būtent šias aminorūgštis raumenys sąvinasi pirmiausiai.

BCAA (angl. Branched Chain Amino Acids) – tai šakotos grandinės aminorūgštys, kurios yra baltymų sudedamoji dalis. Tai trijų skirtingų aminorūgščių derinys, reikalingas raumenų auginimui, greitesniam atsistatymui po treniruotės. Šios amino rūgštys sudaro 25% mūsų raumenų baltymo, todėl visose jėgos sporto šakose jų vartojimas yra ypač svarbus.

EAA (anglų k. essiantials amino acids) – tai nepakeičiamos arba tiesiog esminės amino rūgštys. Kitais žodžiais tariant, tai – tokios amino rūgštys, kurių žmogaus organizmas pats negali pasigaminti. Vadinasi, jų reikia gauti su maistu. Tačiau taip pat reikia akcentuoti, jog norint šiomis amino rūgštimis aprūpinti savo organizmą, reikėtų suvartoti itin didelius tam tikrų maisto produktų kiekius. Taigi, tokia užduotis pasirodytų neįveikiama daugeliui, juo labiau, kad profesionaliai ar savo malonumui sportuojantys žmonės EAA turi gauti dar didesnius kiekius nei tie, kurių gyvenime nėra vietos sportui. Taigi, belieka tik viena išeitis – vartoto EAA papildomai. Itin aukštos kokybės EAA papildai yra parduodami ir mūsų internetinėje parduotuvėje.

BCAA sudaro trys skirtingos amino rūgštys: valinas, leucinas, izoleucinas. BCAA amino rūgštys priklauso esminėms amino rūgštims, taigi, jų žmogaus organizmas negamina pats. Tai reiškia, kad maksimalus raumens auginimas  ir geresnis atsistatymas po treniruotės yra įmanomas tik tada, kai reikiamą BCAA kiekį organizmas gauna iš išorės. Jeigu mityba nėra subalansuota ir BCAA pakankamas kiekis nėra gaunamas iš mitybos, norint maksimalių rezultatų, rekomenduojamas papildomas BCAA vartojimas.

Paprastai atletai renkasi BCAA ir EAA produktus dėl:

  • Raumenų apsaugojimo nuo katabolizmo (įrimo)
  • Greitesnio atsistatymas po fizinio krūvio
  • Raumenų masės pažeidimo rizikos sumažėjimo
  • Raumėnų jėgos didėjimo
SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 500g.

EAA formulė (EAA ir BCAA 2:1:1): 12420mg
L-leucinas 2500mg
L-isoleucinas 1250mg
L-valinas 1250mg
L-lizinas 1000mg
L-fenilalaninas 785mg
L-treoninas  785mg
L-histidinas 200mg
DL-metioninas 200mg
L-triptofanas 150mg
EAA Extra
Betainas(Trimetilglicinas) 1500mg
L-glutaminas 1150mg
L-glicinas 1150mg
Taurinas 500mg
Vitaminas C (askorbo rūgštis) 500mg 625%*
Vitaminas B6 (pridoksinas HCL) 1,5mg 107%*

RMV*-referencinė maistinė vertė.

Sudedamosios dalys: amino rūgštys L-leucinas, Betainas, rūgštingumo reguliatoriai: obuolių rūgštis E296, L-izoleucinas, L-valinas, L-glutaminas, glicinas, L-lizinas, L-fenilalaninas, L-treoninas, taurinas, Vitaminas C (askorbo rūgštis), lipnumą reguliuojančią medžiaga: silicio dioksidas, L-histidinas, DL-metioninas, L-triptofanas, kvapiosios medžiagos, saldikliai (aspartamas - E951*, E950 - acesulfamas - K), dažancios medžiagos: ((Cola Lime, Pineapple coconut, Mango passionfruit - riboflavinas E101), (Berry Bomb - antocianinas E163)), vitaminas B6*. Turi fenilalanino mežiagų.

Įspėjimai: Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos dozės. Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono arba jos apačioje.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Swedish Supplements AB, Kvistägen 2, 433 48 Partille.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS
ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Swedish Supplements EAA Engine 450g