0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Išrūgų baltymai (WPC)

GymBeam True Whey 2,5kg
order delivered

Užsakius penktadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas antradienį.

GymBeam True Whey 2,5kg

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
66,90 EUR
57,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

GymBeam True Whey

GymBeam True Whey baltyminiai milteliai kokteiliui ruošti. Kokybiški produktai nenorintiems permokėti už garsų vardą ar įmantrią pakuotę! 

  • Didelis baltymų kiekis
  • CFM metodu apdoroti baltymai – puikus pasisavinimas
  • Tirpsta akimirksniu, neputoja
  • Palaiko raumenų masės augimą, atsigavimą
  • Slovakų produktas

baltymai, proteinas, baltymas, protein, wpc, koncentratas, baltymu koncentratas, baltymų koncentratas

GymBeam True Whey pagamintas iš 100% išrūgų baltymų naudojant CFM technologiją. Jis turi didelį kiekį baltymų, BCAA aminorūgščių, pasižymi puikiu tirpumu, pasisavinimu ir skoniu. Tai slovakiškas produktas, kuris turi puikų aminorūgščių profilį ir kurio sudėtyje yra iki 8% leucino - efektyviausios aminorūgšties iš BCAA, turinčios stiprų anabolinį efektą. Šis baltymas visiškai neapkrauna skrandžio ir puikiai tinka pradedantiesiems.

GymBeam True Whey yra modifikuotas WPC80 proteinas. Minimaliai pakeitus sudėtį, naujoji versija yra labai tirpi ir pasižymi minimaliu putojimu (juk niekam nepatinka putos išplakus proteiną), o naudojamas CFM metodas išlaiko baltymus nepažeistus.

TrueWhey baltymas gautas iš 100% išrūgų. Tai yra kokybiškas išrūgų baltymų koncentratas, kuriam yra būdinga didelė dalis baltymų - 75%-82% viso produkto. Išrūgoms išgauti buvo naudojamas moderniausias kryžminio filtravimo metodas (CFM). Jis užtikrina aukščiausią baltymų naudingumą. CFM metodas leidžia minimizuoti angliavandenių ir riebalų kiekius, išsaugant beveik 82% baltymų. Tai leidžia apsaugoti baltymus nuo denatūracijos. Produkte nėra nereikalingų konservantų, dirbtinių skonių, dirbtinių dažiklių, dirbtinių aminorūgščių, dirbtinai didinančių baltymų kiekį ir pagerinančių skonį. Produkto sudėtis yra visiškai žinoma ir viešai deklaruojama. Tai puikus produktas siekiantiems liesos raumenų masės, be nereikalingų riebalų prieaugio.

Kam tinka GymBeamTrueWhey?

Proteinas tinka visų šakų sportininkams, kurie rūpinasi liesos raumenų masės prieaugiu. Mes rekomenduojame vartoti šį produktą nepriklausomai nuo sporto šakos ir aktyvumo laipsnio.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 2500 g (100 porcijų).

Maistinė vertė 100g 25g (1 porcija)
Energinė vertė 1755kJ/416kcal 439kJ/104kcal
Riebalai 8,8g 2,2g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių  5,3g 1,3g
Angliavandeniai  9,1g 2,3g
Iš jų cukrus  7,9g 2,0g
Baltymai  77,80g 19,5g
 Druska 0,36g 0,08g

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas, nuriebalinti kakavos milteliai, šokolado aromatas, riešutų aromatas, saldiklis: sukralozė.

Alergenai: laktozė.

Geriausias iki: datos, nurodytos ant pakuotės.

Įspėjimai: Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Vartoti pagal sporto gydytojo arba trenerio nurodymus. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dienos dozės. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.

Gamintojas: GymBeam s.r.o. Južna trieda 56, 04001 Košice, Slovakija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: Vieną porciją (25 g – 1 šaukštas) išmaišyti 150-250 ml vandens. Vartoti 2-3 kartus per dieną (1-2 porcijas jums tinkamu paros metu, kitą porciją po treniruotės). 

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

GymBeam True Whey 2,5kg