0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

L-Karnitinas

GymBeam L-Carnitine 220 000 1000ml
order delivered

Užsakius ketvirtadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas pirmadienį.

GymBeam L-Carnitine 220 000 1000ml

Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
36,90 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

GymBeam L-Carnitine 220 000 1000ml

GymBeam L-Carnitine 220 000 1000ml. Specialios mitybos paskirties maisto produktas.

L-karnitinas yra efektyvus mitybos papildas, kuris yra dažna riebalų degintojų sudedamoji dalis ir naudingas svorio metimui. L-karnitinas yra medžiaga, kuri natūraliai randama žmogaus organizme ir dažnai būna netgi gerai subalansuotoje ir racionalioje dietoje. L-karnitino šaltiniai apima, pavyzdžiui, paukštieną, žuvį ir pieno produktus. Kadangi L-karnitinas randamas pirmiausia gyvūninėse maisto produktuose, jo papildymas gali būti naudingas žmonėms, kurie jų dietoje neįtraukia, pvz., vegetarams ar veganams. Nepaisant to, šio mitybos papildo sutelkta forma gali būti naudinga ir kitiems žmonėms.  fat burner, fat-burner, papildai lieknėjimui, lieknejimui, svorio metimui, mazinimui, mažinimui, riebalu, riebalų deginimui, degintojas

Ši medžiaga atlieka svarbų vaidmenį organizme. Ji dalyvauja pernešant riebalus (riebalų rūgštis) į ląstelių energijos jėgaines, vadinamos mitohondrijomis, kur tie riebalai vėliau deginami energijai gauti. Todėl, jei norite išgauti daugiausiai naudos iš L-karnitino, idealiu atveju jį derinkite su fiziniais pratimais ir tinkamai subalansuota dieta. L-karnitinas yra efektyvus papildas, kurį vertinsite riebalų deginimo kontekste.

L-karnitino privalumai:

  • populiarus riebalų degintojas
  • naudojamas svorio metimui
  • geriausiai veikia derinant su fiziniais pratimais
  • pateikiama skystoje formoje
  • turi malonų skonį
  • tinkamas tiek vegetarams, tiek veganams
  • idealus papildas prieš treniruotę

L-karnitinas - tai natūrali, į B grupės vitaminus panaši veiklioji medžiaga, kuri yra svarbi energijos gamybos procese ir riebalų metabolizme. Pagrindinė L-karnitino metabolizmo funkcija yra riebalų oksidacijos stimuliavimas, todėl riebalai yra sudeginami ir neleidžiama jiems kauptis.  L-karnitinas paspartina maisto riebalų deginimą ir sumažina alkio pojūtį. Jis taip pat yra raumenų energijos šaltinis, pagerina kraujo apytaką ir raumenų aprūpinimą deguonimi. Po intensyvaus fizinio krūvio padeda greičiau atsigauti organizmui, skatina baltymų sintezę, raumenų masės formavimąsi.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 1000ml.

Porcija: 10ml.

Maistinė vertė 10ml
Kalorijos 39kJ/9kcal
Riebalai 0 mg
Angliavandeniai 0 mg
-iš kurių cukraus 0 mg
 Baltymai 2200 mg
 Druska 0 mg
L-karnitinas 2200 mg

Sudedamosios dalys: vanduo, L-karnitinas, citrinų rūgštis, aromatas, kalio sorbatas, natrio benzoatas, acesulfamas K, sukralozė.

Geriausias iki: datos, nurodytos ant pakuotės.

Gamintojas: GymBeam s.r.o. Juzna trieda 66, 040 01 Košiče, Slovakija.

VARTOJIMAS

Vartojimas: naudoti 10ml koncentrato su vandeniu arba tiesiogiai, 30 min prieš treniruotę. Papurtyti prieš naudojant. Įspėjimai: Nenaudokite, jei esate alergiškas bet kuriam iš papildų junginių. Produktas neturėtų būti naudojamas kaip įvairios ir subalansuotos mitybos pakaitalas. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikyti  nepasiekiamoje mažiems vaikams vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

GymBeam L-Carnitine 220 000 1000ml

Maisto papildas lieknėjimui.