0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Papildai miegui gerinti

Genius Nutrition Herox 180kaps
order delivered

Užsakius penktadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas antradienį.

Genius Nutrition Herox 180kaps

Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
34,99 EUR
29,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Genius Nutrition Herox 180kaps

Herox yra patentuotas maistinių ir augalinių ingredientų mišinys, skirtas sportiniam atsigavimui, raumenų įtempimui, bendram atsipalaidavimui ir miegui palengvinti.

100% natūrali proto ir raumenų atpalaidavimo parama:

  • Natūrali žolelių migdomoji priemonė
  • Augimo hormono atpalaidatorius
  • Skatina atsipalaidavimą
  • Sumažina oksidacinio streso reakciją
  • Pašalina raumenų įtampą ir įtempimą
  • Palaiko įprastus mitybos trūkumus, tokius kaip magnis arba vitaminas D3

GABA-gama-aminosviesto rūgštis yra natūraliai smegenyse gaminama aminorūgštis. GABA atlieka vaidmenį mažinant neuronų aktyvumą smegenyse ir centrinėje nervų sistemoje, o tai savo ruožtu turi platų poveikį kūnui ir protui, įskaitant didesnį atsipalaidavimą.

L-teaninas yra raminanti aminorūgštis, esanti žaliojoje arbatoje. Tyrimai rodo, kad L-teaninas leidžia organizmui gaminti kitas raminančias aminorūgštis, tokias kaip dopaminas, GABA ir triptofanas, ir padeda susikaupti, susikaupti ir giliai atpalaiduoti raumenis.

Valerijono šaknų ekstraktas dažniausiai naudojamas miego problemoms, ypač nemigai, palengvinti. Valerijonas taip pat vartojamas esant būklei, susijusiai su nerimu ir psichologine kančia, įskaitant baimę, galvos skausmą ir lėtinio nuovargio sindromą be šalutinio poveikio.

Magnio citratas yra ypatinga magnio forma, kuri ypač svarbi sportininkams, nes jų kasdienė veikla apima jėgos treniruotes ir raumenų vystymąsi. Magnis reikalingas tiek kalcio panaudojimui, tiek baltymų sintezei.

L-triptofanas yra dar viena aminorūgštis. Papildymas L-triptofanu pagerina nerimą, nuotaiką ir stresą. Iš maisto įsisavinus L-triptofaną, mūsų organizmas paverčia jį 5-HTP (5-hidroksitriptofanu), o po to serotoninu – hormonu, kuris perduoda signalus tarp nervų ląstelių, keičiančių nuotaiką.

Maka ekstraktas turi antiproliferacinių savybių. Jis veikia prieš stresą ir streso poveikį padidindamas kortikosteroidų kiekį ir visus svarbius parametrus. Jis sumažina laisvųjų riebalų rūgščių ir gliukozės kiekį plazmoje, o tai sukelia nerimą ir mažina nuovargio jausmą.

Cinkas – apie 300 fermentų reikia Zn. O be fermentų nevyksta ir cheminės reakcijos. Taigi Zn pagrįstai pavadintas gyvybiškai svarbiu mineralu. Nėra prasmės išvardyti šiuos fermentus, bet tarkime, kad kai kurie iš jų dalyvauja angliavandenių apykaitoje, baltymų ir kepenų detoksikacijos procese – visa tai būtina, kai treniruojatės.

Melatoninas yra medžiaga, kuri išsiskiria iš mūsų kūno ir kurios misija yra diktuoti atsipalaidavimo gyvenimo tempą ir nugrimzti į ramų miegą. Ši melatonino savybė yra labai įdomi žmonėms, turintiems nemigą, darbuotojams, patiriantiems stresą, ir sportininkams, kurie turi sveiką svajonę kaip prielaidą treniruotis.

Vitaminas D3 būtinas hormonų pusiausvyrai, kaulų tankiui, raumenų jėgai (II tipo raumenų skaiduloms), tinkamam imuniniam atsakui palaikyti, taip pat priešuždegiminiam poveikiui, jautrumui insulinui.

papildai miegui, papildas, gerinti, geresniam, poilsiui, gilesniam

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 180 kapsulių.

Porcijų kiekis: 60 (3 kapsulės - 1 porcija)

Maistinė vertė 3 kapsulės
Gaba (gama-aminosviesto rūgštis) 700mg
L-Teaninas 350mg
Valerijono šaknų ekstraktas 350mg
Magnio citratas 300mg
L-triptofanas 250mg
Maka ekstraktas (4:1, fructus) 250mg
Cinko gliukonatas 15mg(150%)*
Melatoninas 3mg
Vitaminas D3 (cholekalciferolis) 30mg(200%)*

*RMV  - Referencinė maistinė vertė.

Sudedamosios dalys: Pažymėti aukščiau. Kiti ingredientai: Magnio stearatas, silicio dioksidas, kapsulė (pagaminta iš grynos galvijų želatinos)

Alergenai: Gali turėti pieno, kiaušinio ir sojos pėdsakų.

Įspėjimai: Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos dozės. Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono arba jos apačioje.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: GENIUS NUTRITION LTD, European Union, ROU, Business Logistic Center, Tamasi 20, Buftea 070000.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: 1-3 kapsulės užgeriant stikline vandens, valandą prieš miegą.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Genius Nutrition Herox 180kaps