0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Papildai sveikatai

Amix Super Greens 360g
order delivered

Užsakius penktadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas antradienį.

Amix Super Greens 360g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
34,90 EUR
33,15 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Amix Super Greens 360g

Amix Super Greens 360g. Specialios mitybos paskirties maisto produktas. Amix Super Greens 360g yra vadinamojo super maisto kompleksas, sudarytas iš įvairiausių uogų, daržovių ir žolių ekstraktų. Tai kokteilis, kuris suteiks energijos ir aprūpins organizmą antioksidantais. Jame yra „Greens Complex“, „VitaVeggie®“ ir „VitaBerry®“ jūsų svorio kontrolei ir virškinimo sveikatai palaikyti.

„VitaVeggie®“ yra daržovių kompleksas, kuriame gausu fenolių iš augalinių koncentratų, taip pat visiškai nepažeistų augalinių fitochemikalų iš užšaldytų džiovintų daržovių. „VitaVeggie“ sujungia brokolių, brokolių daigų, pomidorų, špinatų, kopūstų, morkų, briuselio kopūstų ir svogūnų maistines medžiagas ir antioksidantus.

„VitaBerry®“ yra uogų kompleksas, jungiantis vynuogių ir jų sėklų, miško mėlynių ekstaktus, spanguolių, aviečių, braškių, slyvų, vyšnių miltelius bei ekstraktus.

Šiuose kompleksuose naudojamos tik aukščiausios kokybės medžiagos, lengvai pasisavinamos jūsų organizmo. Super Greens Smooth Drink nustebins puikiu skoniu ir lengvu paruošimo būdu.

Sveikam žmogui reikalinga įvairi ir subalansuota mityba. Tokio tipo kokteilis praturtins dienos racioną visa eile naudingų medžiagų, pasirūpins jūsų puikia savijauta, bei geresne ir darbingesne nuotaika!

Privalumai:

  • Puikus būdas padidinti antioksidantų kiekį ir apsaugoti kūną nuo laisvųjų radikalų poveikio
  • Palaiko jūsų kūno apsaugą nuo kenksmingų cheminių medžiagų ir toksinų, kurie gali padaryti žalą ar net skatinti senėjimo požymius
  • Sudėtyje yra nemažai ingerientų padedančių kontroliuoti cukraus kiekį kraujyje
  • Puiki profilaktika prieš žarnyno problemas
  • Sudėtyje yra nemažai medžiagų (chlorella,spirulina, aviečių ekstraktai) padedančių riebalų mažinime ir svorio metime.
SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 360 g.

Maistinė vertė
Žalumynų kompleksas: 6000 mg
Chlorelos milteliai, Spirulina, kviečių žolės milteliai,  miežių žolės milteliai 
Super Vita kompleksas: 1000 mg
VitaVeggie® Anti-Oxidants mišinys- brokolių daigų koncentratas, svogūnų ekstraktas, pomidorai, brokoliai, morkos, špinatai, lapiniai kopūstai, bruselio kopūstai
VitaBerry® Hi ORAC Fruit mišinys - vynuogių ir vynuogių sėklų ekstraktas, laukinių mėlynių ir laukinių mėlynių sėklų ekstraktas, aviečių ir aviečių sėklų koncentratas, spanguolių, džiovintų slyvų, raugintų vyšnių, laukinių mėlynių ekstraktas, braškių

Sudedamosios dalys: žalumynų kompleksas (kviečių žolės milteliai, miežių žolės milteliai, spirulinos milteliai, chlorelos milteliai), obuolių pektinas, VitaVeggie® antioksidantų mišinys (brokolių daigų koncentratas, svogūnų ekstraktas, pomidorai, brokoliai, morkos, špinatai, lapiniai kopūstai, bruselio kopūstai, daigai, maltodekstrinas, kukurūzų krakmolas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas); „VitaBerry® Hi ORAC“ vaisių mišinys (vynuogių ir vynuogių sėklų ekstraktas, laukinių mėlynių ir laukinių mėlynių sėklų ekstraktas, aviečių ir aviečių sėklų koncentratas, spanguolių, džiovintų slyvų, raugintų vyšnių, laukinių mėlynių ekstraktas, braškių, lipnumą reaguliuojanti priemonė: silicio dioksidas); tirštiklis: ksantanas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis; saldikliai: eritritolis ir sukralozė.

Įspėjimai: Nenaudokite, jei esate alergiškas bet kuriam iš produkto sudedamųjų dalių. Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Negalima vartoti tiems, kurie turi sveikatos sutrikimų arba vartojate kokius kitus vaistus. Rekomenduojama vartoti ne jaunesniems kaip 18m. Draudžiama vartoti vaikams ir nėščioms moterims, prieš pastojant arba kai žindote. Produktas neturėtų būti vartojami kaip maisto pakaitalas.

Geriausias iki: datos, nurodytos ant pakuotės.

Serija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: LargeLife® Ltd., 6 Bexley square, Salford Manchester, M3 6BZ, Didžioji Britanija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: sumaišykite 2 šaukštelius (12 g)  su šaltu vandeniu, sultimis, proteino kokteiliu ar tiesiog jūsų mėgiamu gėrimu. Geriausia vartoti ryte. Įspėjimas nerekomenduojama vartoti vaikams, Laikykite ne aukštesnėje kaip 25 ° C temperatūroje sausoje vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

ATSILIEPIMAI

Skanūs ir veiksmingi

Lyginant su VPLab Super Greens šitie tikrai skanūs ir tik su vandeniu galima gerti, po savaitės ryškiai jautėsi poveikis, virškinimą tikrai pagerino.

Parašykite atsiliepimą

Amix Super Greens 360g