0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Vitaminai moterims

VPLab Nutrition Beauty Collagen Peptides 150g
order delivered

Užsakius penktadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas antradienį.

VPLab Nutrition Beauty Collagen Peptides 150g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
21,99 EUR
17,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

VPLab Nutrition Beauty Collagen Peptides 150g

VPLab Nutrition Beauty Collagen Peptides Bioaktyvus kolagenas milteliais, galintis padėti padidinti odos elastingumą, sumažinti raukšlių gylį ir sustiprinti nagus. moterims, moterim, papildai, merginom, merginoms, merginai, dovanos, dovana

  • Be gluteno
  • Be laktozės
  • Be cukraus
  • Be GMO
  • Be dirbtinių dažiklių ir saldiklių

Beauty Collagen Peptides yra 100% gryno kolageno peptidų formulė, skirta natūraliam grožiui iš vidaus. Jame yra tik aukščiausios kokybės hidrolizuoti bioaktyvūs kolageno peptidai. Tokio tipo papildus žmonės geria norint siekti padidėjusio odos elastingumo, pagerinto odos stangrumo, sumažinto raukšlių atsiradimo ir stipresnių nagų bei plaukų.

Kodėl Ultra Women's Beauty Kolageno peptidai? Vienas, natūralus, aukščiausios kokybės ingredientas, Beauty Collagen Peptides sudėtyje yra tik vienas ingredientas: 100% Verisol® hidrolizuoti bioaktyvūs kolageno peptidai. Be užpildų, be priedų, be skonių, be saldiklių ir be konservantų.

Verisol® kolageno peptidai yra specialiai optimizuoti nutrikosmetikos reikmėms, sukurti taip, kad būtų lengvai virškinami ir įsisavinami jūsų organizme, o nauda, ​​kurią patvirtina klinikiniai tyrimai su žmonėmis. Šis natūraliai gautas ingredientas tinka tiek vyrams, tiek moterims.

Kolagenas yra gausiausias baltymas jūsų kūne, sudarantis didelę jūsų odos, plaukų, nagų ir jungiamojo audinio dalį. Tačiau senstant mūsų organizme natūraliai mažėja kolageno kiekis. Nuo 20 metų amžiaus kolageno gamyba odoje kasmet mažėja maždaug 1%, o tai galiausiai sukelia raukšles ir suglebimą. Tai taip pat veikia išoriniai veiksniai, tokie kaip UV spinduliuotė, tarša ir prasta mityba.

Beauty Collagen Peptides yra beskoniai ir nesaldinti milteliai, todėl puikiai tinka dėti į mėgstamą gėrimą, vaisių sultis ar kokteilius. Ir kadangi jis akimirksniu ištirpsta, jis lengvai virškinamas ir greitai pasisavinamas jūsų organizme. Negana to, jame nėra riebalų, cukraus ir jokių dirbtinių priedų. Pradėkite maitinti savo kūną naudodami mūsų natūralios kilmės grožio kolageno peptidus – ir leiskite savo vidiniam grožiui spindėti.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 150g.

Porcijų: 60.

Per porcija (2,5g)
Verisol® hidrolizuotas kolagenas 2500mg

Sudedamosios dalys: 100% Verisol® hidrolizuotas kolagenas.

Įspėjimai: Nenaudokite produkto jei esate alergiški ar jautrūs bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Nenaudokite nėštumo metu ar maitinant krūtimi. Produktas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nerekomenduojama vaikams arba nėščioms moterims. Rekomenduojama sveika ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Laikymas:  Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės krašto.

Gamintojas: VP LABORATORY LTD, The South Quay Building, 189 Marsh Wall, London, E149SH, UK.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: sumaišyti vieną kaušelį (2,5g) kartą per dieną su mėgstamu gėrimu arba vandeniu.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

VPLab Nutrition Beauty Collagen Peptides 150g