0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Išrūgų baltymai (WPC)

GymBeam Just Whey 2kg
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

GymBeam Just Whey 2kg

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
57,90 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

GymBeam Just Whey 2kg

Just Whey – išrūgų baltymų koncentrato, izoliato ir hidrolizato mišinys, gaunami iš žole šeriamų karvių pieno su virškinimo fermentais.

Tai yra išrūgų koncentrato, izoliato ir hidrolizato mišinys. baltymai, proteinas, baltymas, protein, wpc, koncentratas, baltymu koncentratas, baltymų koncentratas

Just Whey pasižymi didele biologinę verte, jame yra vitaminų ir mineralų, tokių kaip vitaminas B6, E, cinkas, magnis, kalcis, kalis, fosforas ir natris . Jame taip pat yra virškinimo fermentų – bromelaino ir DigeZyme ®. Fermentas bromelainas gaunamas iš ananasų ir prisideda prie baltymų virškinimo , turi priešuždegiminį poveikį, skatina tinkamą virškinimą ir svorio metimą . DigeZyme ® yra kompleksas 5 virškinimo fermentų - amilazės, proteazės, laktazės, lipazės ir celiuliazės, kuri skatina sveiką virškinimą,maistinių medžiagų ir mineralų pasisavinimas iš maisto. Šis fermentas gerina pieno ir laktozės, baltymų, riebalų, krakmolo, ląstelienos turtingo maisto virškinimą ir pašalina nemalonius įvairaus maisto netoleravimo simptomus.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 2000 g (66 porcijos).

Maistinė vertė 100g 30g (1 porcija)
Energinė vertė 1601kJ/377kcal 480,3kJ/113,2kcal
Riebalai 5,6g 1,7g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 4g 1,2g
Angliavandeniai 6,6g 2g
Iš jų cukrus 6g 1,8g
Baltymai 74,9g 22,5g
Magnio Citratas 133mg 40mg
Cinkas 33,3mg 10mg
Kalcis 447mg 134mg
Kalis 466mg 140mg
Fosforas 279mg 83,7mg
Natris 202mg 60,5mg
Vitaminas E 66,7mg 20mg
Vitaminas B6 16,6mg 4,98mg
Digezyme 267mg 80mg
Bromelainas 167mg 50mg

Sudedamosios dalys:

Šokoladinis pieno kokteilis: išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų hidrolizatas, nuriebalinta kakava, kvapiosios medžiagos, mineralų mišinys, vitaminų mišinys, DigeZyme® – virškinimo fermentų mišinys, saldikliai (sukralozė, glikozidai steviolis).

Vaniliniai ledai: išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų hidrolizatas, aromatas, dažiklis (ciberžolė), mineralų mišinys, vitaminų mišinys, DigeZyme® – virškinimo fermentų mišinys, saldikliai (sukralozė, steviolio glikozidai).

Baltojo šokolado kokosas: išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų hidrolizatas, nuriebalinta kakava, kvapioji medžiaga, mineralų mišinys, vitaminų mišinys, DigeZyme® – virškinimo fermentų mišinys, saldikliai (sukralozė, glikozidai steviolis).

Sūdyta karamelė: džiovintų išrūgų baltymų koncentratas, džiovintų išrūgų baltymų izoliatas, džiovintų išrūgų baltymų hidrolizatas, kvapiosios medžiagos, druska, mineralai (magnio citratas, cinko oksidas), vitaminai (tokoferilo acetatas, piridoksino hidrochloridas), DigeZyme®, bromelainas, karamelė, sukralozė, steviolis glikozidai).

Mėlynių jogurtas: išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų hidrolizatas, liofilizuotos mėlynės - milteliai 3%, aromatas, mineralinės medžiagos (magnio citratas, cinko oksidas), vitaminai (tokoferilo acetatas, piridoksino hidrochloridas), DigeZyme®, bromelainas, saldikliai (salaikliai) , steviolio glikozidai).

Alergenai: išrūgų baltymas, soja, kiaušiniai, riešutai

Įspėjimas: Produktas nepakeičia įvairios ir subalansuotos mitybos. Laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 ° C temperatūroje. Saugoti nuo šalčio ir tiesioginių saulės spindulių. Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Gamintojas neatsako už žalą, atsiradusią dėl netinkamo naudojimo ar laikymo. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Sudėtyje yra pieno produktų.

Geriausias iki: datos, nurodytos ant pakuotės.

Gamintojas: GymBeam s.r.o. Južna trieda 56, 04001 Košice, Slovakija.

Platintojas: UAB Apolonas Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: 1 kaušelį (30 g) baltymų miltelių sumaišykite su 200-250 ml vandens ar pieno. Dienos norma: 1-3 porcijos. (1-2 porcijas suvartokite jums tinkamu paros metu, kitą porciją- po treniruotės)

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

GymBeam Just Whey 2kg