0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Gaineriai (papildai masei)

BiotechUSA Hyper Mass 1000g
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

BiotechUSA Hyper Mass 1000g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
25,99 EUR
15,89 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

BiotechUSA Hyper Mass 1000g

Hyper Mass yra puikus pasirinkimas norintiems priaugti masės, nes dabar galite padidinti suvartojamų kalorijų skaičių naudodami produktą, kurį sudaro kruopščiai atrinkti ingredientai.

Tricarbo Matrix yra angliavandenių kompleksas, kurį sudaro trys skirtingi angliavandenių šaltiniai su skirtingais glikemijos indeksais,

Protein Blend sudėtyje yra 3 skirtingos baltymų formos, kurių įsisavinimo laikas skiriasi.

Siekiant užtikrinti subalansuotą mitybos sudėtį, kiekvienoje porcijoje yra 1,4 g riebalų. Tačiau tai dar ne viskas, "Hyper Mass" vienoje porcijojetaip pat yra 3.25g mikronizuoto (mažesnio dydžio dalelės) kreatino monohidrato, kuris pasižymi palankesnėmis savybėmis, nei tradicinis kreatino monohidrato junginys.

"Tricarbo Matrix"- idealus angliavandenių mišinys.

Didinant kūno masę būtina suvartoti papildomų kalorijų, o tai visų pirma galima pasiekti vartojant daugiau angliavandenių ir baltymų. Be kiekio, taip pat svarbu atkreipti dėmesį į suvartojamų maistinių medžiagų kokybę.

Tricarbo Matrix tai aukščiausios kokybės angliavandenių šaltinis, kurio sudėtyje yra angliavandenių (maltodekstrino), turinčių aukštą glikemijos indeksą, didelis kiekis skaidulinių medžiagų, turinčių žemą glikemijos indeksą, inulino pavidalu. Taip pat jo sudėtyje yra kukurūzų krakmolo, kuris yra šiuolaikinis ir populiarus angliavandenių šaltinis.

"Protein blend"- baltymų mišinys, kurį sudaro išrūgų baltymų koncentratas, kalcio kazeinatas ir išrūgų baltymų izoliatas.

Baltymų komplekso sudėtyje yra trys baltymų formos, kurių įsisavinimo laikas skiriasi. Dėl didelės biologinės vertės jie yra aukščiausios kokybės sbaltymų šaltiniai.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis- 1000g

Porcijų skaičius- 15

Maistinė vertė 65 g 100 g
Energinė vertė 1076 kJ / 254 kcal 1656 kJ / 391 kcal
Riebalai 1.4 g 2.2 g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.78 g 1.2 g
Angliavandeniai 58.5 g 68 g
-iš kurių cukrų 4.9 g 7.6 g
Baltymai 20 g 30 g
Druska 0.65 g 1 g

Mikronizuotas kreatino monohidratas

-kuriame kreatino

3.25

-2.9

5 g

-4.5

Sudedamosios dalys:

Šokolado skonio: maltodekstrinas 51 %, išrūgų baltymų koncentratas, inulinas 7 %, kakavos milteliai su sumažintu riebalų kiekiu, vietiniai vaškiniai kukurūzai 5 %, mikronizuotas kreatino monohidratas 5 %, kalcio kazeinatas (sudėtyje yra pieno), tirštiklis (celiuliozės derva), kvapiosios medžiagos, emulsiklis: lecitinai (sojos), išrūgų baltymų izoliatas, druska, saldiklis (sukralozė).

Braškių skonio: maltodekstrinas 53 %, išrūgų baltymų koncentratas, inulinas 7 %, vietiniai vaškiniai kukurūzai 5 %, mikronizuotas kreatino monohidratas 5 %, kalcio kazeinatas (sudėtyje yra pieno), tirštiklis (celiuliozės derva), kvapiosios medžiagos, rūgštis (citrinų rūgštis), emulsiklis: lecitinai (sojos), druska, išrūgų baltymų izoliatas, saldiklis (sukralozė), dažiklis (Allura Red AC)

Įspėjimai: Pagaminta gamykloje, kurioje yra apdorojami pieno produktai, kiaušiniai, sojos, riešutai, žuvis ir vėžiagyviai, todėl gali būti jų pėdsakų. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos dozės. Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

Gamintojas: BioTech USA Kft. 1033 Budapest, Kiscsikos koz 11., Hungary

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vieną porciją (65 g=4 kupini valgomieji šaukštai) produkto sumaišykite plaktuve su 450 ml vandens. Treniruočių dienomis išgerkite 1 porciją ryte ir 1 porciją iš karto po treniruotės. Poilsio dienomis vartokite po vieną porciją ryte ir vakare.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

BiotechUSA Hyper Mass 1000g

Hyper Mass yra puikus pasirinkimas norintiems priaugti masės, nes dabar galite padidinti suvartojamų kalorijų skaičių naudodami produktą, kurį sudaro kruopščiai atrinkti ingredientai.