0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Išrūgų izoliatas

Genius Nutrition Steak-HP 750g
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

Genius Nutrition Steak-HP 750g

Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
39,99 EUR
29,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

OBUOLIŲ SKONIO

Genius Nutrition Steak-HP 750g baltyminiai milteliai pagaminti iš aukščiausios kokybės jautienos. Tai produktas skirtas liesos raumeninės masės auginimui. Praturtintas kreatino monohidratu ir taurinu. 

"Steak HP" yra naujas, skanus baltyminis produktas, kuris jau užkariavo Genius Nutrition fanų širdis. Kokybiškas produktas, nauja maišymo technologija, prieinama kaina ir puikus skonis puikiai apibūdina šį jautienos miltelių papildą. 

Šis papildas, kuriame gausu raumenų augimui reikalingų baltymų, gali skatinti riebalų nykimą, didinti raumenų jėgą ir skatinti geležies įsisavinimą. Steak HP jautienos baltymai gaunami iš tikros jautienos, juose nėra laktozės, cukraus ar glitimo.

Šiame puikaus skonio hidrolizuotame jautienos baltyme yra daug baltymų (100 %), kurie padeda auginti ir išlaikyti raumenų masę. Jame yra 0 % riebalų ir 0 % cukraus, todėl tai idealus baltymų pasirinkimas tiems, kurie nori sumažinti riebalų ir cukraus kiekį savo mityboje. Jame yra daug arginino, glicino ir prolino, taip pat daug BCAA - leucino, izoleucino ir valino. Jautienos baltymai turi didžiausią baltymų koncentraciją sausojoje medžiagoje. Viename 30 g miltelių yra apie 27 g baltymų. Juos reikia ilgiau virškinti, tačiau dėl lėtesnio baltymų išsiskyrimo įgausite ilgesnį sotumo jausmą. 

  • Lengvai virškinami
  • Be riebalų ir cukraus
  • Greitai pasisavinamas baltymų šaltinis
  • Be laktozės
SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 750g

Porcijų skaičius: 25

Maistinė vertė 30g (111kcal / 464kJ) 100g (370kcal/1547kJ)
Riebalai 0g 0g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0g 0g
Angliavandeniai 0g 0g
-iš kurių cukrų 0g 0g
Baltymai 27g 91g
Druska 0.3g 0.7g
Kreatino monohidratas 1400mg
Taurinas 700mg

Sudedamosios dalys:

JAUTIENOS BALTYMAI (HIDROLIZUOTI), RŪGŠTINGUMĄ REGULIUOJANTI MEDŽIAGA (CITRINŲ RŪGŠTIS), SALDIKLIS (IZOMALTAS, SUKRALOZĖ), KVAPIOSIOS MEDŽIAGOS, L-ARGININAS, L-LEUCINAS, KREATINO MONOHIDRATAS, L-VALINAS, L-IZOLEUCINAS, TAURINAS, DL-METIONINAS, L-TRIPTOFANAS.

Įspėjimai: Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos dozės. Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono arba jos apačioje.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: GENIUS NUTRITION LTD, European Union, ROU, Business Logistic Center, Tamasi 20, Buftea 070000.

Platintojas: UAB Apolonas Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vieną porciją (30g - 1 kaušelis) išmaišyti su 250ml-300ml vandens arba pieno. Vartoti 2-3 kartus per dieną. (1-2 porcijas suvartokite jums tinkamu paros metu, kitą porciją po treniruotės)

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Genius Nutrition Steak-HP 750g