0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

L-Karnitinas

Raw Powders Acetyl L-Carnitine 120kaps
order delivered

Užsakius penktadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas antradienį.

Raw Powders Acetyl L-Carnitine 120kaps

Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
21,99 EUR
16,89 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Raw Powders Acetyl L-Carnitine 120kaps

Raw Powders Acetyl L-Carnitine – tai acetilinta karnitino forma, kuri yra biologiškai aktyvensė už paprastą. Ji daug veiksmingiau pereina per ląstelių membranas, todėl veikia efektyviau. Vienas dažniausiai vartojamų papildų, tarp žmonių kurių tikslas sulieknėti ar sumažinti riebalų kiekį kūne. Karnitinas natūraliai gaminamas žmogaus organizme, tačiau žmonės siekdami greitesnių rezultatų papildo jo atsargas organizme vartodami jį papildomai kaip maisto papildą.  fat burner, fat-burner, papildai lieknėjimui, lieknejimui, svorio metimui, mazinimui, mažinimui, riebalu, riebalų deginimui, degintojas

L-karnitinas - tai natūrali, į B grupės vitaminus panaši veiklioji medžiaga, kuri yra svarbi energijos gamybos procese ir riebalų metabolizme. Pagrindinė L-karnitino metabolizmo funkcija yra riebalų oksidacijos stimuliavimas, todėl riebalai yra sudeginami ir neleidžiama jiems kauptis.  L-karnitinas paspartina maisto riebalų deginimą ir sumažina alkio pojūtį. Jis taip pat yra raumenų energijos šaltinis, pagerina kraujo apytaką ir raumenų aprūpinimą deguonimi. Po intensyvaus fizinio krūvio padeda greičiau atsigauti organizmui, skatina baltymų sintezę, raumenų masės formavimąsi.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 120 kapsulių (120 porcijų).

Maistinė vertė 3 kapsulės
Acetil l-karnitinas 1500mg

Sudedamosios dalys: Acetil-L-karnitinas, užpildas celiuliozė, lipnumą reguliuojanti medžiaga kalcio fosfatai, lipnumą reguliuojanti medžiaga riebalų rūgščių magnio druskos, želatina.

Geriausias iki: datos, nurodytos ant pakuotės.

Gamintojas: Raw Powders Ltd., 1st Floor, 2 Woodberry Grove, Finchley, Londonas, N12 0DR, Anglija.

VARTOJIMAS

Vartojimas: 1 porciją (3 kapsulės) išgerkite 30 min. prieš treniruotę arba dienos eigoje. Užsigerkite vandeniu. Gerkite 1 – 3 porcijas per parą. Neviršyti didžiausios paros normos 9 kapsulių. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti gerai uždarytą sausoje patalpoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, ne aukštesnėje negu 25 C temperatūroje. Prieš pradedant vartoti konsultuotis su mitybos specialistu ar treneriu.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Raw Powders Acetyl L-Carnitine 120kaps