0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Papildai smegenų veiklai

QNT Mental Health Neurone 90kaps
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

QNT Mental Health Neurone 90kaps

Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
19,90 EUR
14,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

QNT Mental Health Neurone 90kaps

Amžius, stresas, nuovargis- visa tai veikia smegenis, o tai savo ruožtu daro neigiamą poveikį atminčiai ir dėmesio koncentracijai. Šioms problemoms spręsti smegenims reikia maistinių medžiagų, kurių, deja, kasdienėje mityboje ne visada galima rasti idealų kiekį. 

"Neurone" sudėtyje yra naudingų ir reikalingų veikliųjų medžiagų egzaminų ar tiesiog intensyvaus mokinimosi ar intensyvaus protinio darbo metu, kurios jums padės kovoti su silpnėjančia koncentracija, dėmesiu ar atmintimi.

Sudėtyje yra:

  • Didelė aminorūgščių koncentracija. Maisto papildo "Neurone" sudėtyje yra didelė L-tirozino - aminorūgšties, kovojančios su fiziniu ir protiniu nuovargiu - koncentracija. Ji dalyvauja susidarant keletui svarbių nervų sistemai elementų, pavyzdžiui, dopaminui, noradrenalinui ir adrenalinui. Tai neurotransmiteriai, kurie yra labai naudingi smegenims. Jie gerina pažintinius gebėjimus ir padeda reaguoti į stresą. Sudėtyje taip pat yra L-teanino - kitos aminorūgšties, darančios teigiamą poveikį smegenims. Tai viena iš pagrindinių žaliosios arbatos veikliųjų medžiagų, veikiančių nervų sistemą. L-teaninas padeda mažinti protinį ir fizinį stresą, taip pat miego sutrikimus. Šis antistresinis poveikis gerina koncentraciją. Be to, jo ryšys su kofeinu dešimteriopai padidina jo įtaką pažintinei veiklai.
  • Taurinas ir kofeinas ilgalaikiam poveikiui užtikrinti. Neurotransmiterius smegenyse taip pat gali stimuliuoti kofeinas. Kofeinas naudojamas energijai gauti ir smegenų sistemai stimuliuoti. Jo greitas pasisavinimas organizme tiesiogiai stimuliuoja pažintinius gebėjimus. Kofeinas optimizuoja smegenų veiklą, nes padeda užtikrinti budrumą, atmintį ir koncentraciją. Suteikdamas postūmį, kofeinas padeda mažinti nuovargį, stresą ir gerinti mąstymą. Taurinas pratęsia šio maisto papildo poveikį.
  • Ginkgo ir B grupės vitaminai. Maisto papildo "Neurone" sudėtyje esantis Gingko biloba yra augalas, garsėjantis savo nauda smegenų veiklai. Šis augalas, kilęs iš Azijos ir galintis gyventi iki 1000 metų, pasižymi neįtikėtinomis savybėmis. Jo lapai jau daugelį metų vartojami ne tik atminčiai palaikyti, bet ir atminčiai bei dėmesio koncentracijai skatinti. Tiesą sakant, šis augalas pripažintas palaikančiu kognityvines funkcijas, todėl yra idealus jūsų smegenų sąjungininkas. Ginkmedžio lapuose yra veikliųjų medžiagų (flavonoidų ir ginkgolidų), kurios skatina geresnę kraujotaką. Galiausiai, B grupės vitaminai yra unikalios formulės, sukurtos "Neurone" papildui, dalis. Ją sudaro vitaminai B6, B9 ir B12. Visi jie būtini tinkamam nervų sistemos veikimui. Idealiai tinka kovai su nuovargiu ir atminties praradimu, jų indėlis šiame papilde užtikrina visus kasdienius organizmo poreikius. Šie vitaminai, atliekantys esminį vaidmenį neurotransmiterių sintezėje, skatina atmintį ir mokymąsi. Be to, jie dalyvauja atnaujinant, vystant ir apsaugant nervų ląsteles. Šis B grupės vitaminų kompleksas yra idealus derinys gerai smegenų sveikatai užtikrinti.
SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis produkto kiekis: 90 kapsulių

Porcijos viename konteineryje: 30

Porcijos dydis: 3 kapsulės

Maistinė vertė 3 kapsulės
L-tirozinas 600mg
Taurinas 525mg
Žaliosios arbatos sausas ekstraktas 153mg
L-teaninas 150mg
Ginkgo biloba ekstraktas 120mg
Bevandenis kofeinas 60mg
Vitaminas B6 (piridoksinas) 4,2mg (300%)
Folio rūgštis (Pteroilglutamo) 498mcg (249%)
Vitaminas B12 (Cianokobalaminas) 7.5mcg (300%)

Sudedamosios dalys: L-tirozinas, taurinas, kapsulė: E464/E407/E508, žaliosios arbatos ekstraktas (Ginkgo Biloba), bevandenis kofeinas, lipnumą reguliuojančios medžiagos: E470b/E551, vanduo, maltodekstrinas, vitaminas B6, folio rūgštis, vitaminas B12

Alergenai: Sudėtyje yra žuvies ir sojų pupelių. Šis maisto papildas neturėtų būti naudojamas siekiant pakeisti subalansuotą ir įvairią mitybą bei sveiką gyvenimo būdą. Saugoti nuo mažų vaikų.

Įspėjimai: Nevartoti, jei esate alergiškas bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

Geriausias iki (termino pabaigos): datos nurodytos ant pakuotės.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: QNT s.a., Technoparc de Thudinie 3, 6536 Donstiennesm, Belgija

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: 3 kapsules per dieną valgio metu užsigeriant vandeniu. Neviršyti. Jei kartu vartojate antikoaguliantus, kreipkitės į gydytoją. Nenaudoti vaikams, nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

QNT Mental Health Neurone 90kaps