0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Papildai sveikatai

OstroVit Collagen + Vitamin C 400g
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

OstroVit Collagen + Vitamin C 400g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
19,99 EUR
11,79 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

OstroVit Collagen + Vitaminas C 400 g

OstroVit Collagen + Vitamin C. „OstroVit True Taste“ linija yra tik jums reikalingos veikliosios medžiagos. Produktas skirtas fiziškai aktyviems žmonėms ir tiems, kuriems yra padidėjęs kolageno ir vitamino C poreikis. L-askorbo rūgšties papildymas padeda dar palankesnėje kolageno sintezėje, kad būtų užtikrintas tinkamas mūsų kremzlių, odos, dantenų ir kraujagyslių funkcionavimas. kūnas.

OstroVit Collagen + Vitamin C susideda iš dviejų viena kitą papildančių veikliųjų medžiagų, o jų papildymas idealiai palaiko mūsų osteoartikulinio aparato veiklą, užtikrina raumenų palaikymą ir tinkamą sąnarių kremzlių funkcionavimą.

Hidrolizuotas kolagenas – tai baltymas, randamas mūsų organizme praktiškai visuose audiniuose. Jis formuoja mūsų sausgysles, odą, sąnarius ir kaulus. Atsakingas už sinovinio skysčio gamybą, kremzlių elastingumą ir kietumą, odos drėkinimą ir tinkamą odos atsinaujinimą. Tai veikia jungiamojo audinio sanglaudą, stiprumą ir elastingumą. Taip pat pasižymi unikaliu gebėjimu surišti vandenį, kurio dėka oda išlaiko tinkamą stangrumą, elastingumą ir įtampą.

Vitaminas C (L-askorbo rūgštis) – kaip rodo pavadinimas, būtina organinė cheminė medžiaga. Tai egzogeninė žmogaus mityboje esanti maistinė medžiaga, daugiausia atsakinga už tinkamą jungiamojo audinio ir kaulų funkcionavimą. Biologiškai aktyvi jo forma – vitaminas C, veikia kaip reduktorius ir kofermentas keliuose žmogaus organizmo metabolizmo keliuose. Vitaminas C laikomas vienu iš pagrindinių antioksidantų.

Savybės:

  • Priedo sudėtyje yra lengvai virškinamo natūralios kilmės kolageno hidrolizato
  • Kolagenas palaiko tinkamą sąnarių funkcionavimą
  • Kolagenas palaiko tinkamą odos stangrumą, elastingumą ir tonusą
  • Stiprina mūsų sąnarius ir kaulus
  • Vitaminas C teigiamai veikia nervų ir imuninę sistemą
  • Vitaminas C tiesiogiai dalyvauja kolageno gamyboje (kuria raumeninį audinį)
  • Vitaminas C gali pagreitinti raumenų regeneraciją ir augimą
  • Vitaminas C yra galingas antioksidantas, kuris pašalina laisvųjų radikalų perteklių iš mūsų ląstelių
SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis produkto kiekis:400g

Porcijos dydis: 10g (2 kaušeliai)

Maistinė vertė 10g (1 porcija) 100g
Hidrolizuotas jautienos kolagenas 8707 mg 87 070 mg
Vitaminas C 500 mg 5000 mg

Sudedamosios dalysHidrolizuotas jautienos kolagenas, L-askorbo rūgštis (vitaminas C), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis; kvapai, spalva: karotenai; saldikliai: sukralozė, acesulfamas K.

Alergenai: Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies pėdsakų.

Įspėjimai: Nevartoti, jei esate alergiškas bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

Geriausias iki (termino pabaigos): datos nurodytos ant pakuotės.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Fitness Trading, Robert Szulborski, ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów, Lenkija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: Vieną produkto porciją 10 g (2 kaušelius) ištirpinkite 200 ml vandens arba sulčių purtyklėje. Vartoti po 1 porciją kasdien. Produktas skirtas suaugusiems.

Produktas nėra skirtas žmonėms, sergantiems inkstų liga ar inkstų akmenlige.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo (pakeitimo). Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Neprarykite, jei esate alergiškas kuriai nors iš sudedamųjų dalių. Vaikams, nėščioms ar žindančioms moterims vaisto vartoti negalima. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

ATSILIEPIMAI

Vi

Neautralaus skonio puikus, nėra bjauraus poskonio kaip kituose kolageno papilduose.

Parašykite atsiliepimą

OstroVit Collagen + Vitamin C 400g