0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Prieštreniruotiniai papildai (pre-workout)

OstroVit Pump Extreme 300g
order delivered

Užsakius antradienį po 12h, užsakymas bus pristatytas ketvirtadienį.

OstroVit Pump Extreme 300g

Skonis
Kiekis
NETURIME
KAINA
19,99 EUR
13,99 EUR

  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

OstroVit Pump Extreme 300g

Dėmesio! Greipfruto skonio milteliai sulipę.

OstroVit Pump Extreme yra specialios paskirties visavertis maisto papildas. 13 sinergiškai papildančių elementų kompozicija leidžia pasiekti darbščio sportininko užsibrėžtus tikslus.

  • Padidėjęs treniruočių efektyvumas
  • Stipri stimuliacija treniruočių metu
  • Nuovargio mažinimas treniruotės metu
  • Daugiau jėgos -> Didesnis įsipareigojimas -> Didesnė raumenų masė

Sudėtyje yra kofeino; nerekomenduojama vaikams ir nėščioms moterims (kofeino kiekis yra 200 mg porcijoje).

L-citrulinas – tai nebaltyminė aminorūgštis, dalyvaujanti karbamido cikle. Citrulinas padidina kraujo tekėjimą per kraujagysles, padidina azoto oksido gamybą ir padidina fizinį pajėgumą sunkiausių treniruočių metu.

Arginino alfa-ketoglutaratas ir L-argininas aktyviai dalyvauja gaminant azoto oksidą, mažina kraujo klampumą ir palaiko tinkamą mūsų širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą.

Beta-alaninas – organinis cheminis junginys, kuris, kaip ir citrulinas, priklauso nebaltyminėms aminorūgštims. Pagrindinis jo tikslas yra sustabdyti pieno rūgšties gamybą raumenyse, padidinti pratimų pajėgumus ir tiesiogiai gaminti karnoziną raumenyse.

Taurinas – yra smegenyse, širdyje, inkstuose ir raumenų audiniuose. Nepaisant mažo kiekio, jis atlieka svarbų vaidmenį tinkamam šių organų veikimui. Jis taip pat tarnauja kaip neurotransmiteris smegenyse, ląstelių membranų stabilizatorius ir palengvina jonų, tokių kaip kalis, natris, magnis ir kalcis, transportavimą.

Burokėlių ekstraktas DER 4:1 – burokėlių sultys gali prisidėti prie fizinio aktyvumo didinimo fizinės ištvermės metu. Tai pagerina širdies ir kraujagyslių bei kvėpavimo sistemos stabilumą, taip pat padidina azoto oksido sintezę, o tai padidina kraujotaką ir raumenų aprūpinimą deguonimi.

L-tirozinas – tai organinis cheminis junginys, priklausantis baltymų aminorūgščių grupei. Tai labai svarbus junginys, dalyvaujantis tokių svarbių katecholaminų kaip dopaminai ir epinefrinas (adrenalinas) sintezėje. Tai reikšmingi neurotransmiteriai, glaudžiai susiję su tinkamu tirozino kiekiu organizme.

Bevandenis kofeinas – padeda pagreitinti medžiagų apykaitą, stimuliuoja, prideda energijos, padeda sumažinti perteklinį riebalinį audinį.

Vynuogių kauliukų ekstraktas – standartizuotas 95% proantocianidinų, panašių į gingerolius, pasižymi dideliu reaktyvumu jūsų imuninei sistemai, mažina uždegimus organizme ir pasižymi stipriu polinkiu detoksikuotis.

Juodųjų pipirų vaisių ekstraktas – standartizuotas 95% piperino, gerina virškinimą ir padidina kraujotaką, dėl to pagerėja jūsų organų aprūpinimas krauju, taip padedant jiems geriau dirbti.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 300 g

Porcijos viename konteineryje: 30

Porcijos dydis: 10 g

Kaušelio dydis: 6,6 g

 100 g10 g (1 porcijoje)% RMV*
Citrulino malatas 35 000 mg 3 500 mg -
- iš kurio L-citrulino 22 750 mg 2 275 mg -
L-arginino alfa-ketoglutaratas 16 314 mg 1 631 mg -
- iš kurio L-argininas 10 604 mg 1 060 mg -
L-argininas 15 000 mg 1 500 mg -
Beta-alaninas 8 000 mg 800 mg -
Taurinas 5 000 mg 500 mg -
Burokėlių ekstraktas DER (sauso ekstrakto santykis) 4:1 5 000 mg 500 mg -
L-tyrosinas 3 000 mg 300 mg -
Bevandenis kofeinas 2 000 mg 200 mg -
Vynuogių sėklų ekstraktas 1 500 mg 150 mg -
- iš kurio proantocianidinai (95%) 1 425 mg 142.5 mg -
Juodųjų pipirų vaisių ekstraktas 105.5 mg 10.55 mg -
- iš kurio piperino (95%) 100 mg 10 mg -
Magnis 580 mg  58 mg 15%

Vitaminas C

800 mg 80mg 100%
Vitaminas B6 14 mg  1.4 mg 100%

*%RMV - referencinės maistinės vertės

Sudedamosio days: L-citrulino malatas, L-arginino alfa-ketoglutaratas, L-argininas, beta-alaninas, taurinas, burokėlių ekstraktas (Beta vulgaris L.) DER 4:1, citrinų rūgšties magnio druskos (magnis), L-tirozinas, bevandenis kofeinas , vynuogių kauliukų ekstraktas (Vitis vinfera L.) - 95% proantocianidai, aromatas, L-askorbo rūgštis (vitaminas C), saldiklis: sukralozė; lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas; saldiklis: acesulfamas K; juodųjų pipirų vaisių ekstraktas (Piper nigrum L.) - 95% piperinas, juodųjų morkų miltelių koncentratas, piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6).

Alergenai: Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Įspėjimai: nevartoti, jei esate alergiškas bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): datos nurodytos ant pakuotės.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Fitness Trading, Robert Szulborski, ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów, Lenkija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: Vieną produkto porciją 10 g (1,5 kaušelio) ištirpinkite 200–250 ml vandens purtyklėje. Išgerkite vieną porciją likus 30 min iki treniruotės. Produktas skirtas suaugusiems.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite produkto kaip maisto pakaitalo . Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nenaudokite šio produkto, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Vaikams, nėščioms ar žindančioms moterims vaisto vartoti negalima. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

OstroVit Pump Extreme 300g