0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Prieštreniruotiniai papildai (pre-workout)

Genius Nutrition Warcry 400g
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

Genius Nutrition Warcry 400g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
34,99 EUR
26,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Genius Nutrition Warcry 400g

Warcry® yra pireštreniruotinis papildas sukurtas Genius Nutrition. Warcry yra sukurtas, kad gautume daugiau jėgos, pumpo, susikaupimo ir energijos bei aukščiausios treniruočių patirties. Ši naujos kartos formulė paremta moksliniu beta-alanino ir citrulino deriniu, užtikrinančiu neprilygstamą pumpo efektą. Galingas cholino, teanino ir tirozino mišinys pakels jūsų kūną į kitą lygį, o tikslus kofeino, huperzino A ir alyvuogių lapų ekstrakto derinys suteiks jums neįtikėtiną energijos užtaisą ir padidins jūsų koncentraciją.

L-CITRULINO MALATAS 2:1

L-citrulinas yra aminorūgštis, kuri netrukus po to, kai patenka į organizmą, virsta L-argininu. Priešingai nei manoma, L-citrulinas iš tikrųjų yra veiksmingesnis nei L-argininas. Be to, dar vienas arginino trūkumas yra tai, kad jis turi itin mažą absorbcijos greitį. Todėl naudojame tik citruliną, kuris paverčiamas argininu ir palaiko azoto oksido gamybą bei pumpą treniruotės metu. Azoto oksidas vaidina svarbų vaidmenį plečiant kraujagysles ir skatina kraujotaką. Padidėjus azoto oksido kiekiui, išsiplečia kraujagyslės ir dėl to kraujas į raumenis tiekia daugiau deguonies.

GLYCOPUMP®

GlycoPump® yra labai koncentruota glicerolio miltelių forma, pagaminta Vokietijoje. GlycoPump® padeda išvengti dehidratacijos, pagerina treniruotės efektyvumą ir užtikrina optimalų pumpą ištvermės treniruočių metu. Visų pirma, tai padidina tarpląstelinio skysčio kiekį iki lygio, artimo hiperhidratacijai. Taigi jis padeda išvengti dehidratacijos, pagerina našumą ir jėgą ištvermės treniruočių metu bei palaiko raumenų kraujotaką. Glicerolis užtikrina tinkamą raumenų hidrataciją ir mažina dehidratacijos bei nuovargio poveikį. GlycoPump® pradeda veikti iškart, kai tik patenka į kraują – tai yra praėjus 15–25 minutėms po vartojimo. Tai padidina raumenų ląstelių tūrį ir palaiko geresnį maistinių medžiagų tiekimą, todėl vartotojai gali treniruotis sunkiau ir ilgiau. Visiško nuoseklaus naudojimo poveikio galima tikėtis per pirmąsias dvi vartojimo savaites, ypač derinant su tinkama dieta ir treniruočių režimu.

BETA-ALANINAS

Beta-alaninas yra aminorūgštis, būtina karnozino gamybai. Tiems, kurie jo nėra susipažinę, karnozinas yra baltymų statybinė medžiaga, kuri yra sutelkta raumenyse ir veiksmingai apsaugo nuo senėjimo bei palaiko raumenų funkciją ir vystymąsi. Beta-alaninas vaidina svarbų vaidmenį gaminant karnoziną, nes palaiko didesnį karnozino kiekio patekimą į raumenis, kurie kitu atveju būtų sunaikinami virškinimo trakte. Tačiau tai nėra vienintelis beta-alanino privalumas. Kaip pamatysite, yra daug kitų privalumų, susijusių su beta-alanino vartojimu.

Svarbi beta-alanino savybė yra ta, kad jis mažina raumenų nuovargį. Treniruotės metu raumenyse kaupsis rūgštis, dėl kurios raumenys pavargs ir treniruotės bus trumpesnės. Čia atsiranda beta-alaninas! Kaip minėta anksčiau, beta-alaninas vaidina labai svarbų vaidmenį gaminant karnoziną. Karnozinas veikia kaip buferis ir padeda palaikyti normalią rūgščių pusiausvyrą raumenyse. Dėl to galite sportuoti sunkiau ir ilgiau, nepavargdami, o tai savo ruožtu padidins raumenų masę. Kitas beta-alanino privalumas yra tai, kad jis pagerina treniruočių efektyvumą, ypač atliekant anaerobinius pratimus. Kaip minėta anksčiau, beta-alaninas padeda sumažinti raumenų nuovargio poveikį, nes sumažina rūgščių kaupimąsi raumenyse. Tyrimai parodė, kad rūgščių kaupimasis dažniausiai atsiranda atliekant anaerobinius pratimus, o ypač atliekant didelio intensyvumo, trumpalaikę veiklą, pavyzdžiui, kilnojant svorį. Todėl beta-alaninas yra labai veiksmingas užsiimantiems tokia veikla.

L-NORVALINAS

L-norvalinas yra aminorūgštis, gaunama iš valino – vienos iš trijų šakotos grandinės aminorūgščių. Valinas palaiko kraujotaką ir širdies ir kraujagyslių funkciją. Kadangi tai skatina pompą, tai svarbu treniruočių kokybei ir siekiant ilgalaikių sportinių tikslų. L-norvalinas taip pat teigiamai veikia arginino kiekį organizme. Pagrindinis norvalino vaidmuo yra reguliuoti azoto oksido (NO) lygį ir kraujotaką. NO yra natūrali molekulė, didinanti vazodilataciją. Kodėl tai svarbu svorio kilnojimui? Plečiantis kraujagyslėms, sumažėja kraujospūdis. Šis procesas žinomas kaip vazodilatacija. Norvalinas skatina kraujagyslių išsiplėtimą, dėl kurio pompos bus didesnės, kurios išliks ilgai ir pasibaigus treniruotei. Be to, per ilgesnį laiką į raumenis tiekiamas didesnis maistinių medžiagų kiekis, o tai užtikrina geresnį atsigavimą ir ilgalaikius rezultatus. Norvalinas stiprina azoto oksido poveikį slopindamas arginazės aktyvumą. Arginazė yra fermentas, paverčiantis argininą į karbamidą. Arginazė taip pat padeda apriboti arba reguliuoti azoto oksido gamybą. Slopindamas arginazę, norvalinas padeda padidinti azoto oksido kiekį. Teksaso A&M universiteto Medicininės fiziologijos ir mikrocirkuliacijos katedros atlikto tyrimo duomenimis, norvalinas NO gamybą padidina 55%.

N-ACETIL L-TIROZINAS

Jis veikia įvairiai, todėl žmogaus organizmui suteikia daug naudos, į kurią mes gilinsimės toliau. Visų pirma, tirozinas padeda organizmui gaminti neuromediatorius, kurie reguliuoja nuotaiką, koncentraciją ir dėmesio lygį. Pavyzdžiui, vienas iš šių neuromediatorių yra dopaminas – cheminė medžiaga, dėl kurios jaučiamės laimingi ir atsipalaidavę. Kiti neurotransmiteriai yra epinefrinas ir norepinefrinas, kurie reguliuoja atsaką į stresą. Be to, L-tirozinas atlieka esminį vaidmenį baltymų sintezėje – procese, kurio metu organizmas sintetina naujus raumenų baltymus, kad pakeistų senus ar pažeistus. Iš viso baltymų sintezei būtinos apie 20 aminorūgščių, o tirozinas yra viena iš svarbiausių. Baltymų sintezė yra būtina ne tik raumenų augimui ir atstatymui, bet ir ląstelių augimui bei regeneracijai. Warcry® sudėtyje yra N-acetil-L-tirozino, modifikuotos aminorūgšties versijos, kurią sudaro acto rūgštis kaip aktyvus junginys, padidinantis biologinį prieinamumą ir absorbciją. Tyrimai rodo, kad daugiau biologiškai prieinamo L-tirozino padeda palaikyti kūno funkcijas (ir suteikia geresnę naudą).

ALC

Ši aminorūgštis buvo seniai žinoma ir jos veiksmingumas buvo plačiai ištirtas. Acetilo komponentas padidina jo gebėjimą peržengti kraujo ir smegenų barjerą, gerina dopamino gamybą ir dėl to gerina kitus procesus, tokius kaip pažinimas, mokymasis, dėmesys, atmintis, troškimas, malonumas, bausmė, atlygis, motyvacija, miegas, nuotaika, elgesys ir savanoriškas judėjimas. Be to, jis skatina riebalų rūgščių oksidaciją ir riebalų deginimą per mitochondrijų karnitino palmitoiltransferazę 1 (CPT1). Acetil-L-karnitinas padeda organizmui gaminti daugiau energijos. Taip pat buvo įrodyta, kad jis padidina azoto oksido kiekį ir sumažina raumenų pažeidimo žymenis po anaerobinių pratimų, tokių kaip kultūrizmas, svorio treniruotės ar crossfit treniruotės.

TAURINAS

Taurinas yra specializuota aminorūgštis, svarbi jėgai ir ištvermei. Mankštos metu sumažėja taurino kiekis, o tai neigiamai veikia ištvermę.

KOFEINAS IR L-TEANINAS

Naudojant kartu, L-teaninas ir kofeinas veikia sinergiškai ir užtikrina geresnį bei stipresnį poveikį, palyginti su atskirais junginiais. L-teaninas yra nootropas, kuris neutralizuoja daugelį nepageidaujamų kofeino poveikių, tokių kaip hiperaktyvumas, dėmesio stoka, raumenų sustingimas ir sutrikęs miegas. Dėl šių priežasčių Warcry® yra vienas geriausių kofeino turinčių produktų.

CHOLINAS

Šis ingredientas stimuliuoja smegenų veiklą, gerina nuotaiką ir reakcijos laiką, didina dėmesį ir padeda stiprinti proto ir raumenų ryšį treniruotės metu. Kartu su kofeinu, L-tirozinu ir teakrinu jis padeda išlaikyti protinį aiškumą ir koncentraciją treniruotės metu.

HUPERZINE A | ALYVUOGIŲ LAPŲ EKSTRAKTAS | ARKTINIS ŠAKNIS | ŽENŠENIS

Specialus vaistažolių ekstraktų derinys, kurio nėra kituose produktuose arba yra tik nedideliais kiekiais. Šios žolelės greitai ir efektyviai suteikia energijos ir susikaupimo, palaiko natūralų organizmo atsparumą fiziniam ir emociniam stresui, nuovargiui ir depresijai.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 400g.

Porcijų kiekis: 40 (10g - 1 porcija)

Maistinė vertė 10g (1 kaušelis) 20g (2 kaušėliai)
Citrulinas (dl-malatas, santykis 2:1) 3500mg 7000mg
Carnogen® (Beta-alaninas) 1800mg 3600mg
GlycoPump®(ultra koncentruoti glicerolio milteliai, 65%) 1250mg 2500mg
Acetilas L-Tirozinas 700mg 1400mg
Taurinas  400mg 800mg
L-Fenilalaninas 400mg 800mg
Acetilas L-Karnitinas 250mg 500mg
Kofeinas Bevandenis 150mg 300mg
Cholino Bitartratas 150mg 300mg
Ženšenio šaknis (panax ginseng c.a meyer, ekstraktas 8:1) 125mg 250mg
Arktinė šaknis (Rhodiola rosea, ekstraktas 12:1) 125mg 250mg
L-Teaninas 50mg 100mg
Cocomineral® (kokosų vandens ekstraktas) 50mg 100mg
Alyvuogių lapai (olea europea, ekstraktas 5:1) 25mg 50mg
Piperinas 98% (Piper nigrum vaisių ekstraktas) 2,5mg 5mg

*RMV  - Referencinė maistinė vertė.

Sudedamosios dalys: Parašyti aukščiau. Kiti ingredientai: kvapiosios medžiagos saldikliai (sukralozė), dažiklis (chlorofilas).

Įspėjimai: Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos dozės. Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono arba jos apačioje.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: GENIUS NUTRITION LTD, European Union, ROU, Business Logistic Center, Tamasi 20, Buftea 070000.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: Sumaišykite 1(10g) arba 2(20g) kaušelius su vandeniu (250ml-300ml) ir išgerkite 30 min. prieš treniruotę ant tuščio skrandžio. 

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Genius Nutrition Warcry 400g