0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Pavilnionių g. 55 (PC "Pašilaičiai")
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Prieštreniruotiniai papildai (pre-workout)

ActivLab Black Gorilla Ice Pump 300g
order delivered

Užsakius penktadienį iki 12h, užsakymas bus pristatytas pirmadienį.

ActivLab Black Gorilla Ice Pump 300g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
24,99 EUR
12,39 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

MILTELIAI SULIPĘ Į GABALĄ. 

ActivLab Black Gorilla Ice Pump 300g

Tai "Pre-workout" papildas be kofeino, todėl jis puikiai tiks žmonėms, kurie sportuoja vėlai vakare arba tiesiog nemėgsta/netoleruoja kofeino efekto. Gorilla Ice Pump sudėtis yra skirta pagerinti raumenų kraujotaką ("Pump'ą") aktyvios fizinės veiklos metu, tam į pagalbą pasitelkiama šio produkto sudėtyje esančios medžiagos:

  • L-citrulinas (Citrulinas yra organinis cheminis junginys, priklausantis nebaltyminių aminorūgščių grupei. Tai viena iš trijų aminorūgščių, kurios kartu su L-argininu ir L-ornitinu dalyvauja karbamido cikle. Kartu su obuolių rūgštimi jis pagerina jos biologinį prieinamumą ir ergogeniškumą. Citrulinas sukelia natūralų kūno energijos sąnaudų padidėjimą.)
  • Beta-alaninas (Beta-alaninas yra aminorūgštis, būtina karnozino gamybai. Tiems, kurie jo nėra susipažinę, karnozinas yra baltymų statybinė medžiaga, kuri yra sutelkta raumenyse ir veiksmingai apsaugo nuo senėjimo bei palaiko raumenų funkciją ir vystymąsi. Beta-alaninas vaidina svarbų vaidmenį gaminant karnoziną, nes palaiko didesnį karnozino kiekio patekimą į raumenis, kurie kitu atveju būtų sunaikinami virškinimo trakte. Tačiau tai nėra vienintelis beta-alanino privalumas. Kaip pamatysite, yra daug kitų privalumų, susijusių su beta-alanino vartojimu.

    Svarbi beta-alanino savybė yra ta, kad jis mažina raumenų nuovargį. Treniruotės metu raumenyse kaupsis rūgštis, dėl kurios raumenys pavargs ir treniruotės bus trumpesnės. Čia atsiranda beta-alaninas! Kaip minėta anksčiau, beta-alaninas vaidina labai svarbų vaidmenį gaminant karnoziną. Karnozinas veikia kaip buferis ir padeda palaikyti normalią rūgščių pusiausvyrą raumenyse. Dėl to galite sportuoti sunkiau ir ilgiau, nepavargdami, o tai savo ruožtu padidins raumenų masę. Kitas beta-alanino privalumas yra tai, kad jis pagerina treniruočių efektyvumą, ypač atliekant anaerobinius pratimus. Kaip minėta anksčiau, beta-alaninas padeda sumažinti raumenų nuovargio poveikį, nes sumažina rūgščių kaupimąsi raumenyse. Tyrimai parodė, kad rūgščių kaupimasis dažniausiai atsiranda atliekant anaerobinius pratimus, o ypač atliekant didelio intensyvumo, trumpalaikę veiklą, pavyzdžiui, kilnojant svorį. Todėl beta-alaninas yra labai veiksmingas užsiimantiems tokia veikla.)

  • Niacinas (Vitaminas B3 svarbus: normaliai energinių medžiagų apykaitai; normaliai nervų sistemos veiklai; normaliai psichologinei būklei palaikyti; normaliai gleivinių būklei palaikyti; normaliai odos būklei palaikyti; padedant mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.)
  • Arginino alfa-ketoglutaratas (A.K.G) (A-AKG yra klasifikuojama kaip medžiaga, priklausanti nestiprinančių medžiagų grupei. Jie padidina azoto oksido gamybą, dėl kurio treniruočių metu plečiasi kraujagyslės.)

Viskas, jokių negirdėtų pavadinimų, tik efektyvios ir laiko patikrintos medžiagos!

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis- 300g

Porcijų skaičius- 30

Maistinė vertė 10g (1 porcija)
L-citrulinas 4000 mg
Arginino alfa-ketoglutaratas (A.K.G) 2500 mg
Beta-alaninas 2400 mg
Niacinas 240 mg (1500%*)

*RMV- referencinė maistinė vertė

Sudedamosios dalys: L-citrulinas, L-arginino alfa-ketoglutaratas, beta-alaninas, aromatai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, nikotinamidas, spalva: burokėlių raudonis, saldikliai: acesulfamas K ir sukralozė.

Alergenai: gali būti grūdų, turinčių glitimosojos ir pieno darinių. 

Įspėjimai: nevartoti, jei esate alergiškas bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių sauės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): datos nurodytos ant pakuotės.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: UNIPRO Sp. z o. o., Targowisko 553, 32-015 Kłaj, Lenkija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

ištirpinkite 10 g (2 kaušelius) 240 ml vandens.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

ActivLab Black Gorilla Ice Pump 300g