0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Prieštreniruotiniai papildai (pre-workout)

GymBeam Thor 210g
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

GymBeam Thor 210g

Skonis
Kiekis
NETURIME
KAINA
22,90 EUR
16,90 EUR

  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

GymBeam Thor 210g

„Thor“ yra naujas papildas prieš treniruotę, pagrįstas patikrintomis ir veiksmingomis medžiagomis, tokiomis kaip beta alaninas, argininas, L-citrulino malatas, taurinas, kofeinas ir kt.

Thor ne tik apsaugo nuo nuovargio ir suteikia energijos treniruotėms, bet ir palaiko raumenų ištvermę bei pagerina našumą . Kofeinas padidins jūsų koncentraciją, o tokie ingredientai kaip AAKG  pumpuoja jūsų raumenis ir padidina azoto oksido kiekį. Niacino pridėjimas pagerina sąnarių judrumą, raumenų jėgą ir nervų sistemos funkciją.

Thor sudedamosios dalys:

Beta alaninas yra aminorūgštis, kuri padidina energijos lygį, palaiko raumenų ištvermę ir gerina našumą . Puikiai blokuoja nuovargį, neleidžia raumenims kauptis pieno rūgščiai, leidžia kūnui geriau ir ilgiau funkcionuoti.

AAKG (arginino-alfa-ketoglutaratas)  yra arginino forma, kuri palaiko augimo hormono ir insulino gamybą. Tai pagrindinis NO donoras, todėl didina azoto oksido gamybą , gerina kraujotaką, stiprina raumenis, gerina ištvermę ir perneša maistines medžiagas į raumenis.

Citrulino malatas  yra aminorūgšties L-citrulino ir malato derinys, kuris didina energijos gamybą, gerina ištvermę ir atsparumą nuovargiui , gerina atsigavimą ir energijos lygį.

Taurinas yra nepakeičiama aminorūgštis, kuri, be drėkinimo, gerina smegenų veiklą, didina sportinius rezultatus, skatina greitesnį atsigavimą ir regeneraciją, kartu skatinant riebalų deginimą. 

Glicerolio monostearatas  padidina tarpląstelinio skysčio tūrį, sulaiko vandenį ir sukelia maksimalų raumenų pompą.

Sibiro ženšenis turtingas mineralų ir mikroelementų. Jis atsinaujina greito fizinio ir psichinio išsekimo metu, palaiko atsigavimą ir organizmo atsparumą neigiamam aplinkos poveikiui , padeda sumažinti cukraus ir cholesterolio kiekį kraujyje bei gerina centrinę nervų sistemą.

Kofeinas yra psichoaktyvus stimuliatorius, kuris stimuliuoja centrinę nervų sistemą, mažina nuovargio jausmą , didina koncentraciją ir energijos lygį.

Niacinas yra vandenyje tirpus vitaminas B3, gerina sąnarių judrumą, raumenų jėgą ir nervų sistemos veiklą . Mažina raumenų nuovargį ir padidina maksimalų raumenų darbingumą.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 210 g (30 porcijų).

Maistinė vertė 14g (2 porcijos)
Beta alaninas 4000mg
L-citrulinas DL-malatas 2:1 2600mg
L-arginino alfa ketoglutaratas (AAKG) 1400mg
Taurinas 700mg
Glicerolio monostearatas 400mg
Karčiųjų apelsinų (Citrus aurantium) vaisių ekstraktas 300mg
Bevandenis kofeinas 300mg
Sibiro ženšenio (Eleutherococcus senticosus) šaknų milteliai 200mg
Vitaminas B3 70mg

Sudedamosios dalys:

Arbūzo skonis : Beta-alaninas, L-citrulino DL-malatas (1:1), A-AKG kompleksas (L-argininas, kalcio alfa-ketoglutaratas), taurinas, glicerolio monostearatas, karčiųjų apelsinų ( Citrus aurantium ) vaisių ekstraktas (standartizuotas iki 2,33% sinefrinas), bevandenis kofeinas, sibirinio ženšenio ( Eleutherococcus senticosus ) šaknų ekstraktas (standartizuotas iki 0,5% eleuterozidų), nikotinamidas (vitaminas B3), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), kvapioji medžiaga, lipnumą stabdančios medžiagos (silicio dioksidas). , ortofosforo rūgšties kalcio druska), saldiklis (sukralozė), dažiklis (burokėlių raudonis).

Braškių ir kivių skonis:  Beta-alaninas, L-citrulino DL-malatas (1:1), A-AKG kompleksas (L-argininas, kalcio alfa-ketoglutaratas), taurinas, glicerolio monostearatas, karčiųjų apelsinų ( Citrus aurantium ) vaisių ekstraktas (standartizuotas iki 2,33% sinefrinas), bevandenis kofeinas, sibirinio ženšenio ( Eleutherococcus senticosus ) šaknų milteliai (standartizuoti iki 0,5% eleuterozidų), nikotinamidas (vitaminas B3), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), kvapioji medžiaga, lipnumą stabdančios medžiagos (silicio dioksidas). , ortofosforo rūgšties kalcio druska), saldiklis (sukralozė), dažiklis (burokėlių raudonis).

Alergenai: išrūgų baltymas, soja, kiaušiniai, riešutai

Įspėjimas: Produktas nepakeičia įvairios ir subalansuotos mitybos. Laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 ° C temperatūroje. Saugoti nuo šalčio ir tiesioginių saulės spindulių. Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Gamintojas neatsako už žalą, atsiradusią dėl netinkamo naudojimo ar laikymo. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Sudėtyje yra pieno produktų.

Geriausias iki: datos, nurodytos ant pakuotės.

Gamintojas: GymBeam s.r.o. Južna trieda 56, 04001 Košice, Slovakija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Rekomenduojamas naudojimas: Norėdami įvertinti toleranciją, pirmiausia išbandykite 1 suapvalintą kaušelį, sumaišytą su 200 ml vandens ir išgerti 20 minučių prieš treniruotę.

Ištyrę savo toleranciją, porciją galite padidinti iki 2 apvalių kaušelių = 14 g miltelių sumaišyti su 200 ml šalto vandens ir išgerti 20 minučių prieš treniruotę. Niekada neviršykite rekomenduojamos dozės per 24 valandas . Nerekomenduojama vartoti penkias valandas prieš miegą, nes jame yra kofeino.

ATSILIEPIMAI

Geras

Žalio obuolio skonis geras, tirpumas geras, jaučiasi, tik vieno šaukštelio mažoka, reikia arba su kaupu, arba pusantro. Panašus į Napalm savo poveikiu, kainos ir kokybės santykis geras, pirkti verta.

Parašykite atsiliepimą

GymBeam Thor 210g