0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Pavilnionių g. 55 (PC "Pašilaičiai")
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Prieštreniruotiniai papildai (pre-workout)

Real Pharm Unreal Extreme Pre-Workout 360g
order delivered

Užsakius penktadienį iki 12h, užsakymas bus pristatytas pirmadienį.

Real Pharm Unreal Extreme Pre-Workout 360g

Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
38,99 EUR
29,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Real Pharm Unreal 360g

Pharm Unreal tai papildas, skirtas vartojimui prieš treniruotę, kurio sudėtyje yra tokių medžiagų, kaip:

  • 3000 mg Beta-alaninas (Beta-alaninas yra aminorūgštis, būtina karnozino gamybai. Tiems, kurie jo nėra susipažinę, karnozinas yra baltymų statybinė medžiaga, kuri yra sutelkta raumenyse ir veiksmingai apsaugo nuo senėjimo bei palaiko raumenų funkciją ir vystymąsi. Beta-alaninas vaidina svarbų vaidmenį gaminant karnoziną, nes palaiko didesnį karnozino kiekio patekimą į raumenis, kurie kitu atveju būtų sunaikinami virškinimo trakte. Tačiau tai nėra vienintelis beta-alanino privalumas. Kaip pamatysite, yra daug kitų privalumų, susijusių su beta-alanino vartojimu.

    Svarbi beta-alanino savybė yra ta, kad jis mažina raumenų nuovargį. Treniruotės metu raumenyse kaupsis rūgštis, dėl kurios raumenys pavargs ir treniruotės bus trumpesnės. Čia atsiranda beta-alaninas! Kaip minėta anksčiau, beta-alaninas vaidina labai svarbų vaidmenį gaminant karnoziną. Karnozinas veikia kaip buferis ir padeda palaikyti normalią rūgščių pusiausvyrą raumenyse. Dėl to galite sportuoti sunkiau ir ilgiau, nepavargdami, o tai savo ruožtu padidins raumenų masę. Kitas beta-alanino privalumas yra tai, kad jis pagerina treniruočių efektyvumą, ypač atliekant anaerobinius pratimus. Kaip minėta anksčiau, beta-alaninas padeda sumažinti raumenų nuovargio poveikį, nes sumažina rūgščių kaupimąsi raumenyse. Tyrimai parodė, kad rūgščių kaupimasis dažniausiai atsiranda atliekant anaerobinius pratimus, o ypač atliekant didelio intensyvumo, trumpalaikę veiklą, pavyzdžiui, kilnojant svorį. Todėl beta-alaninas yra labai veiksmingas užsiimantiems tokia veikla.)

  • 3000 mg A-AKG (A-AKG yra klasifikuojama kaip medžiaga, priklausanti nestiprinančių medžiagų grupei. Jie padidina azoto oksido gamybą, dėl kurio treniruočių metu plečiasi kraujagyslės. Arginino alfa-ketoglutaratas dėl savo savybių, didinančių stiprumą ir efektyvumą.)
  • 1250 mg L-citrulinas (L-citrulinas yra aminorūgštis, kuri netrukus po to, kai patenka į organizmą, virsta L-argininu.)
  • 500mg Taurinas (Taurinas yra specializuota aminorūgštis, svarbi jėgai ir ištvermei. Mankštos metu sumažėja taurino kiekis, o tai neigiamai veikia ištvermę.)
  • 300 mg Kofeinas
  • Kitas medžiagas galite pamatyti sudėties skiltyje

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis- 360g

Porcijų skaičius- 30

Maistinė vertė 12g (1 porcija)
A-AKG 3000 mg
Beta-alaninas 3000 mg
L-citrulinas 1250 mg
Taurinas 500 mg
Tirozinas 500 mg
Kofeinas 300 mg
Burokėlių ekstraktas 150 mg
Gliukuronolaktonas 150 mg
Inozitolis 150 mg
"Vinitrox" 500 mg
Rhodiola rosea ekstraktas 50 mg

Sudedamosios dalys: AAKG (alfa-ketoglutaratas, L-argininas), beta-alaninas, citrulinas, tirozinas, taurinas, inozinas, Vinitrox, kvapiosios medžiagos, kofeinas, kakava Theobroma cacao standartizuota iki 50% flavonoidų, karčiųjų apelsinų ekstraktas Citrus aurantium% standartizuotas L.98 hesperidino ekstraktas, guarana Paulinia cupana L. standartizuota iki 22% kofeino, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, saldiklis, gliukuronolaktonas, inozitolis, kajeno pipirų ekstraktas, medžiaga – silicio dioksidas, Rhodiola rosea ekstraktas, 40% polifenolių, pigmentai, ekstraktas, ženšenis Panax ginseng, ekstraktas Kininės magnolijos-vi ne Schisandra chinensis standartizuotas iki 2% šizandrino ekstrakto, juodieji pipirai Piper nigrum standartizuoti iki 95% piperino.

Įspėjimai: nevartoti, jei esate alergiškas bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): datos nurodytos ant pakuotės.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Real Pharm sp. z o. o. Okulickiego 7/9, 05-500 Piaseczno.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

12g. produkto sumaišykite su 250ml. vandens ir išgerkite 30min prieš treniruotę

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Real Pharm Unreal Extreme Pre-Workout 360g