0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Išrūgų baltymai (WPC)

BeastPink Yum Yum Whey 1000g
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

BeastPink Yum Yum Whey 1000g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
32,99 EUR
26,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

BeastPink Yum Yum Whey 1000g

Yum Yum Whey Protein – išrūgų baltymų koncentratas skirtas moterims, skatinantys riebalų deginimą ir padedantys papildyti vitaminais bei mineralais.

Yum Whey yra išrūgų baltymas, sukurtas specialiai moterims . Jame yra minimalus riebalų ir angliavandenių kiekis, kurie kartu su daugybe aminorūgščių. Be to, Yum Whey baltymuose yra vitaminų ir mineralų, kurie yra svarbūs organizmui ir prisideda prie plaukų, nagų ir odos sveikatos. 

  • 68% išrūgų baltymų
  • gausu moterims svarbių vitaminų ir mineralų
  • sudėtyje yra unikalių virškinimo fermentų, tokių kaip Bromelain ir DigeZyme®
  • skatina riebalų deginimą ir tonizuoja
  • padeda pagreitinti medžiagų apykaitą
  • didina ištvermę

Kad Yum Yum būtų geriau virškinamas baltymų šaltinis, jame yra unikalių virškinimo fermentų, tokių kaip Bromelain ir DigeZyme®, kurie greitai numalšina alkį ir apsaugo nuo kietumo ar išsipūtimo jausmo. Bromelaino fermentas, gaunamas iš ananasų, prisideda prie baltymų virškinimo , turi priešuždegiminį poveikį , gerina virškinimą ir mažina svorį. DigeZyme ® yra plati veikiantis fermentas kompleksas, kuris susideda iš 5 virškinimo fermentų , tokių kaip amilazės, proteazės, laktazės, lipazės ir celiuliazės, kuris padeda skatinti sveiką virškinimą, maistinių medžiagų ir mineralų absorbciją iš maisto. Šis fermentasveikia gebėjimą virškinti tokius maisto produktus kaip pienas ir laktozė , baltymai, riebalai, krakmolas, daug skaidulų turintis maistas ir pašalinami nemalonūs įvairaus maisto netoleravimo simptomai. baltymai, proteinas, baltymas, protein, wpc, koncentratas, baltymu koncentratas, baltymų koncentratas

Protein Yum Yum Whey taip pat gausu MCT aliejaus, CLA ir L-karnitino, kurie skatina riebalų deginimą ir svorio mažėjimą. Riebalų degintojas CLA, konjuguota linolo rūgštis, riboja ląstelių absorbuojamų riebalų kiekį ir palengvina kelią į jūsų svajonių kūną. L-karnitinas yra vienas populiariausių ir veiksmingiausių natūralių riebalų degintojų , stiprinančių ištvermę. Mankštos metu karnitinas veikia geriausiai, skatindamas itin efektyvų riebalų deginimą.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 1000 g (33 porcijos).

Maistinė vertė 100g 30g (1 porcija)
Energinė vertė 1599kJ/480kcal 480kJ/115kcal
Riebalai 4,93g 1,5g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 2,66g 0,8g
Angliavandeniai 12g 3,6g
Iš jų cukrus 4,76g 1,42g
Baltymai 68,18g 20,5g
Druska 0,65g 0,2g
Inulinas 3333mg 1000mg
CLA (konjuguota linolo rūgštis) 1667mg 500mg
MCT Aliejus 1667mg 500mg
L-karnitino tartratas 1667mg 500mg
Vitaminas C 267mg 80mg
Bromelainas 167mg 50mg
Magnis 33mg 10mg
Vitaminas E 66,7mg 20mg
Geležis 56,7mg 17mg
Vitaminas B6 16,7mg 5mg
Chromas 0,33mg 0,1mg

Sudedamosios dalys:

Baltojo šokolado kokosas: išrūgų baltymų koncentratas, baltojo šokolado skonis, kokoso aromatas, mineralai ir vitaminai, virškinimo fermentų mišinys, inulinas, L-karnitino tartratas, MCT aliejus, CLA, saldikliai (sukralozė, steviolio glikozidas).

Vaniliniai ledai: išrūgų baltymų koncentratas, vanilės skonis, dažiklis (ciberžolė), mineralai ir vitaminai, virškinimo fermentų mišinys, inulinas, L-karnitino tartratas, MCT aliejus, CLA, saldikliai (sukralozė, steviolio glikozidas).

Šokoladas su lazdyno riešutais : išrūgų baltymų koncentratas, nuriebalinti kakavos milteliai, šokolado skonis, lazdyno riešutų skonis, mineralai ir vitaminai, virškinimo fermentų mišinys, inulinas, L-karnitino tartratas, MCT aliejus, CLA, saldikliai (sukralozė, steviolis Glycoside).

Alergenai: išrūgų baltymas, soja, kiaušiniai, riešutai

Įspėjimas: Produktas nepakeičia įvairios ir subalansuotos mitybos. Laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 ° C temperatūroje. Saugoti nuo šalčio ir tiesioginių saulės spindulių. Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Gamintojas neatsako už žalą, atsiradusią dėl netinkamo naudojimo ar laikymo. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Sudėtyje yra pieno produktų.

Geriausias iki: datos, nurodytos ant pakuotės.

Platintojas: UAB Apolonas Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

Gamintojas: GymBeam s.r.o. Južna trieda 56, 04001 Košice, Slovakija.

VARTOJIMAS

Vartojimas: Rekomenduojama porcija – 30 g. Miltelius sumaišykite su 200-250 ml vandens. Gerti 2-3 kartus per dieną. (Vieną ar dvi porcijas jums tinkamu paros metu, kitą po treniruotės)

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

BeastPink Yum Yum Whey 1000g