0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Papildai sąnariams

Nutrend Flexit Gold 400g
order delivered

Užsakius ketvirtadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas pirmadienį.

Nutrend Flexit Gold 400g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
22,99 EUR
18,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Nutrend Flexit Gold 400g

FLEXIT GOLD DRINK – tai nepaprastas tirpus gėrimas, kuriame yra devynios veikliosios medžiagos, turinčios puikų maistinį ir fiziologinį poveikį. Svarbiausios veikliosios medžiagos randamos specialiame žuvų kolageno peptide Naticol, gaminamas fermentinės hidrolizės būdu, kuris išsiskiria maža molekuliniu svoriu. Kita veiklioji medžiaga yra metilsulfonilmetanas (MSM), kuriame yra organiškai surištos sieros. Iš veikliųjų medžiagų taip pat reikėtų paminėti vitaminą C, kuris prisideda prie normalaus kolageno susidarymo, Boswellia Serrata, hialurono rūgštį ir vitaminą B6, kuris padeda palaikyti normalią baltymų ir glikogeno apykaitą. Vitaminas D padeda palaikyti normalų kalcio ir fosforo, naudojamo kaulams ir dantims formuotis, panaudojimą, toliau stiprina imunitetą.

  • Gliukozamino sulfatas
  • Chondroitino sulfatas
  • Žuvies kolageno peptidai
  • Vitaminai B6, C, D
  • Natrio hialuronatas
  • Boswellia serrata
  • MSM (metilsulfonilmetanas)
SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis produkto kiekis:400g (20 porcijų)

Porcijos dydis: 20g

Maistinė vertė 100g 1 porcija (20g)
Vitaminas C 500mg 100mg
Vitaminas B6 25mg 5mg
Vitaminas D 37.5mcg 7.5mcg
Kolageno baltymas 45000mg 9000mg
Chondroitino sulfatas 6000mg 1200mg
Gliukozamino sulfatas 7500mg 1500mg
Metilsulfonilmetanas (MSM) 1500mg 300mg
Boswellia serrata ekstraktas 1000mg 200mg
-iš kurių dokozaheksaeno rūgštis (DHR) 100mg 20mg

Apelsinų skonis:

Sudedamosios dalys: hidrolizuotas žuvies kolagenas 25 %, želatinos hidrolizatas, maltodekstrinas, gliukozamino sulfatas, kalio druska (kilmės iš vėžiagyvių), chondroitino sulfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, MSM (metilsulfonilmetanas 2 %), Bosa-bwello serrata rūgštis, 10 % acetil-keto-beta-bosvelio rūgštis) – Boswellin® PS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga obuolių rūgštis, L-askorbo rūgštis (vitaminas C), stabilizatoriai akacijos ir ksantano derva, lipnumą reguliuojančios medžiagos kalcio fosfatas ir silicio dioksidas, saldikliai sukralozė ir steviolio glikozidai, hialurono rūgštis (natrio druska), piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6), cholekalciferolis (vitaminas D), dažiklis beta karotinas.

Obuolių skonis:

Sudedamosios dalys: hidrolizuotas žuvies kolagenas 25 %, želatinos hidrolizatas, maltodekstrinas, gliukozamino sulfatas, kalio druska (kilmės iš vėžiagyvių), chondroitino sulfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, MSM (metilsulfonilmetanas 2 %), Bosa-bwello serrata rūgštis, 10 % acetil-keto-beta-bosvelio rūgštis) – Boswellin® PS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga obuolių rūgštis, L-askorbo rūgštis (vitaminas C), stabilizatoriai akacijos ir ksantano derva, dygminų koncentrato ir spirulinos ekstrakto mišinys, lipnumą reguliuojančios medžiagos kalcio fosfatas ir silicio dioksidas, saldikliai sukralozė ir steviolio glikozidai, hialurono rūgštis (natrio druska), piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6), cholekalciferolis (vitaminas D).

Alergenai: Produkte yra žuvų ir vėžiagyvių alergenų. Jame gali būti sojos ir pieno baltymų pėdsakų.

Įspėjimai: Nevartoti, jei esate alergiškas bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

Geriausias iki (termino pabaigos): datos nurodytos ant pakuotės.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Čekijos Respublika.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: 20 g dozę sumaišykite su 250-300 ml vandens. Gerkite ryte tuščiu skrandžiu. Neviršykite rekomenduojamos dozės. 20 g = 3/4 matavimo kaušelio. Pagal rekomenduojamą dozę, įmaišykite į vandenį. Atidarius laikyti ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje ir sunaudoti per 2 mėnesius. Prieš naudojimą gerai suplakti.

ATSILIEPIMAI

Super

Tikrai labai geri :) jokio skausmo sanarams nebera :)

Parašykite atsiliepimą

Nutrend Flexit Gold 400g