0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Pavilnionių g. 55 (PC "Pašilaičiai")
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Papildai sąnariams

Genius Nutrition Flex-GN 90caps
order delivered

Užsakius antradienį iki 12h, užsakymas bus pristatytas trečiadienį.

Genius Nutrition Flex-GN 90caps

Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
24,99 EUR
18,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Genius Nutrition Flex-GN 90caps

Flex-GN yra pažangus maisto papildas, kuris gali būti naudojamas su tikslu apsaugoti kaulus ir kremzles, kurios yra linkusios būti pažeistos sunkiosios atletikos ar pasipriešinimo treniruočių metu.

Flex-GN sudėtyje yra tokių gerai žinomų medžiagų, kaip:

  • Kalcis (kalcis labai padeda sportininkams vystyti ir palaikyti sveiką skeleto sistemą. FLEX-GN sudėtyje yra surišto kalcio (kalcio citrato), kad jis būtų geriau įsisavinamas ir biologiškai prieinamas. Be to, ši forma nesukelia skrandžio gleivinės erozijos ir neskatina inkstų akmenų susidarymo.)
  • Glukozamino sulfatas (Gliukozamino natūraliai yra sąnarių kremzlėse. Jis yra labai gerai biologiškai prieinamas ir greitai pasisavinamas. Gliukozaminas atkuria susidėvėjusias ir pažeistas kremzles, palaiko sąnarių vientisumą ir judrumą.)
  • MSM (MSM padeda palaikyti sąnarių struktūrą, stiprumą ir judrumą; jis kovoja su kai kurių sąnariams kenksmingų fermentų, antikūnų, laisvųjų radikalų, toksinų ir prouždegiminių junginių poveikiu; jis palaiko pagrindinių sąnarių kremzlės komponentų: chondrocitų ir kolageno ekstraląstelinio matrikso, glikozaminoglikanų (chondroitino sulfatų, proteoglikanų, hialurono rūgšties) sintezę ir padeda palaikyti kaulų struktūrą. Mažina sąnarių skausmą: padeda slopinti skausmo impulsus nervinėmis skaidulomis ir gerina raumenų atsipalaidavimą. )
  • Hialurono rūgštis (Ji veikia kaip sąnarių tepalas ir apsaugo nuo lėtinių sąnarių ligų, pavyzdžiui, artrito. Jis taip pat pasižymi antioksidaciniu poveikiu ir padeda stiprinti imuninę sistemą, sutepti širdies vožtuvus ir kovoti su infekcijomis. Jis palaiko pagrindinių sąnarių kremzlės komponentų: kolageno, chondrocitų ir proteoglikanų sintezę.)
  • Kurkumino ekstraktas (Kurkuminas yra bene labiausiai ištirtas natūralus junginys visame pasaulyje. Per pastaruosius 30 metų buvo paskelbta daugiau kaip dešimt tūkstančių tyrimų, o nauji tyrimai skelbiami beveik kiekvieną savaitę. Ekspertai sutaria, kad kurkuminas yra stipriausias natūralus priešuždegiminis preparatas ir neturi jokio šalutinio poveikio.)
SUDEDAMOSIOS DALYS
Maistinė vertė 3 Kapsulės
Glukozamino sulfatas 700 mg 
Metilsulfonilmetanas (MSM) 400 mg
Hialurono rūgštis 250 mg
Kurkumino ekstraktas 250 mg
Kalcis 200 mg (8%*)
Imbiero ekstraktas 150 mg
Magnis 56 mg (16 %*)
Cinkas 10 mg (40 %*)
Juodojo pipiro ekstraktas 3 mg

B grupės vitaminų kompleksas:

Vitaminas B1 2.1 mg (190%*)
Vitaminas B2 2.4 mg (170%*)
Vitaminas B3 10 mg (62%*)
Vitaminas B5 9 mg (150%*)
Vitaminas B6 3 mg (214%*)
Vitaminas B9 200 mcg (100%*)
Biotinas 50 mcg (100%*)
Vitaminas B12 9 mcg (360%*)

*%RMV- referencinė maistinė vertė

Sudedamosios dalys: 

Gliukozamino sulfatas, MSM, hialurono rūgštis, kurkumino ekstraktas, kalcio citratas, imbiero ekstraktas, magnio citratas, vitaminai: niacinas, pantoteno rūgštis, piridoksinas, riboflavinas, tiaminas, folatas, biotinas, cianokobalaminas, cinko gliukonatas, juodųjų pipirų ekstraktas, želatinos kapsulė iš grynos želatinos, dažikliai: raudonasis geležies oksidas.

Alergenai: Gali turėti pieno, kiaušinio ir sojos pėdsakų.

Įspėjimai: Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos dozės. Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono arba jos apačioje.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: GENIUS NUTRITION LTD, European Union, ROU, Business Logistic Center, Tamasi 20, Buftea 070000.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Išgerkite 3 kapsules ryte po pusryčių užgerdami didele stikline vandens.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Genius Nutrition Flex-GN 90caps