0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

BCAA/EAA

ActivLab BCAA Xtra Instant 800g
order delivered

Užsakius savaitgalį, užsakymas pristatomas antradienį.

ActivLab BCAA Xtra Instant 800g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
29,99 EUR
18,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

ActivLab BCAA Xtra Instant 800g - ypač tirpios amino rūgščių milteliai su saldikliais. Stiprios sudėties formulė iš trijų nepakeičiamų amino rūgščiu L- leucino, L- izoleucino, L- valino ir L-glutamino. BCAA amino rūgštys ir L-glutaminas padeda atsistatyti bei palaikyti raumeninės masės augimą.

  • Gerina baltymų sintezę;
  • Padeda išlaikyti raumenų masę ir palaikyti raumenų masės augimą;
  • Amino rūgštys sudarytos santykiu 2:1:1 (padidintas L-Leucino kiekis) ir praturtintos L-Glutaminu.

Kiekvienoje ActivLab BCAA Xtra porcijoje yra net 5000 mg išsišakojusios grandinės (BCAA) amino rūgščiu ir 3500 mg L-glutamino. 

BCAA (Šakotosios grandinės aminorūgštys):

  • Skatina raumenų augimą. Vienas pagrindinių BCAA vartojimo tikslų yra raumenų augimo skatinimas. Leucinas aktyvina raumeninių baltymų sintezę t.y. raumeninių baltymų gamybos procesą. Viename iš tyrimų, žmonių, kurie vartojo BCAA gėrimą po pasipriešinimo treniruotės, baltymų sintezė padidėjo 22%, palyginti su tais, kurie jo nevartojo.
  • Padeda mažinant raumenų skausmą. Dažnai pradėjus sportuoti- praėjus dienai ar dviem po pirmos treniruotės jaučiamas didelis skausmas. Šis skausmas vadinamas uždelstu raumenų skausmu (DOMS), kuris atsiranda maždaug 21-24val po treniruotės ir gali tęstis iki 72 valandų. Įrodyta, jog BCAA mažina raumenų pažeidimus, o tai gali padėti sumažinti DOMS trukmę ir intensyvumą. Taip pat keletas tyrimų rodo, kad BCAA mažina baltymų skaidymą fizinio krūvio metu ir mažina kreatino kinazių kiekį (Kreatino kinazės, tai pažeistų raumenų audinio rodiklis)
  • Padeda mažinti nuovargį. BCAA gali padėti ne tik sumažinti raumenų skausmą, tačiau ir nuovargį po treniruotės. Treniruočių metu jūsų raumenys naudoja BCAA, todėl jų kiekis kraujyje periodiškai mažėja. Sumažėjus BCAA kiekiui kraujyje, smegenyse padidėja nepakeičiamos aminorūgšties triptofano kiekis. Smegenyse triptofanas paverčiamas seratoninu- chemine medžiaga, esančia smegenyse, kuri, kaip manoma, prisideda prie nuovargio atsiradimo fizinio krūvio metu.
  • Užkerta kelią raumenų ardymui. BCAA gali padėti išvengti raumenų nykimo arba irimo. Raumenų baltymai nuolat skaidomi ir atstatomi (sintetinami). Balansas tarp raumenų baltymų skaidymo ir sintezės lemia baltymų kiekį raumenyse. Raumenų ardymas arba irimas įvyksta, kai baltymų irimas viršija raumenų baltymų sintezę (Ardoma greičiau, nei pagaminama) Raumenų nykimas gali būti netinkamos mitybos požymis ir pasireiškia sergant lėtinėmis infekcijomis, vėžiu, badaujant, taip pat, tai yra natūrali senėjimo proceso dalis. Žmonių organizme BCAA sudaro 35% raumenų baltymuose esančių nepakeičiamųjų aminorūgščių. Jos sudaro 40-45% visų organizmui reikalingų aminorgščių, todėl svarbu, kad BCAA ir kitos nepakeičiamos aminorūgštys būtų pakeistos raumenų nykimo metu, siekiant jį sustabdyti arba sulėtinti jo progresavimą.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 800g (80 porcijų).

Porcijos sudėtis 10g
L-Leucinas 2,5g
L-Izoleucinas 1,25g
L-Valinas 1,25
L-glutaminas 3,5g

Sudedamosios dalys: L-glutaminas, L-leucinas, L-valinas, L-izoleucinas (sudėtyje yra sojos), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis ir natrio citratas, dažiklis: amoniakinė karamelė (kolos skonyje), kvapiosios medžiagos, koncentruoti apelsinų sulčių milteliai 0,1% (apelsinų skonyje), koncentruoti citrinų sulčių milteliai 0,1% (citrinų skonyje), koncentruoti arbūzo sulčių milteliai 0,1% (arbūzų skonyje), saldikliai: acesulfamas K ir sukralozė, dažikliai: chinolino geltonojo (citrinų, apelsinų, kriaušių skoniuose), saulėlydžio geltonojo (greipfrutų, apelsinų, kivių, pistacijų su ličiu skoniuose), košenilio raudonojo (greipfrutų, vyšnių, juodųjų serbentų, mėlynių, braškių, arbūzų skoniuose) - gali turėti neigiamos įtakos vaikų aktyvumui ir dėmesiui, briliantinis mėlynasis (juodųjų serbentų, mėlynių, kivių, pistacijų su ličiu skoniuose).

Alergenai: pagaminta įrenginiuose, kuriuose galima aptikti riešutų, pieno, sojos, kviečių pėdsakų.

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, asmenims sergantiems inkstų ligomis ir asmenims iki 18 metų. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių Serija: žr. ant pakuotės

Geriausias iki: (pabaigos) žr. ant pakuotės

Gamintojas: Regis Sp. z o.o., ul. W. Slawka 3a, 30-633 Krakow, Lenkija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: Vieną porciją suplakti su ~250ml. vandens. Sporto dienomis 1-ą porciją prieš treniruotę ir 1-ą porciją po treniruotės. Ne sporto dienomis 1 porciją per dieną.

ATSILIEPIMAI

Pirma vieta

Geriausias kokybės ir kainos santykis

ActivLab Bcaa Xtra Instant 800g

Arbūzo skonis geras. Vertinu puikiai.

ActivLab BCAA Xtra Instant 800g

Apelsininis – skanus, tik kiek saldokas. Bet visumoj all good – geriausias variantas pagal porcijų kiekį ir kainą.

Parašykite atsiliepimą

ActivLab BCAA Xtra Instant 800g