0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Kreatino papildai

Amix Kre-alkalyne 150kap
order delivered

Užsakius antradienį iki 12h, užsakymas bus pristatytas trečiadienį.

Amix Kre-alkalyne 150kap

Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
31,90 EUR
23,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Amix Kre-Alkalyn® - tai buferinė kreatino forma, pasižyminti  stabilesniu poveikiu, lyginant su įprastais kreatino produktais. Ši patentuota kreatino formulė pasižymi stabilumu skrandžio rūgštyse, patogiu vartojimu ir aukščiausios kokybės veikliosios medžiagos. Kreatinas kaip maisto papildas yra vienas labiausiai vertinamų papildų pasaulyje. Jo veiksmingumas įrodytas tiek moksliniais tyrimais tiek praktiškai. Moksliniai tyrimai įrodė, jog kreatinas turi įtakos sportininko sprogstamosios jėgos ir bendros jėgos rezultatams bei liesos raumenų masės auginime.

Kre-Alkalyn® yra kreatino forma kuriai nereikia jokių užkrovų ar vartojimo ciklų, ši kreatino forma taipogi neturi šalutinių poveikių, kuriais pasižymi tam tikros kitos kreatino formos. Tai 100% stabilios formos kreatinas, kuris padeda siekti tiesiogiai jūsų norimų rezultatų. Tiesą sakant, daugumai sportininkų reikia tik 1-3 kapsulių per dieną, kad pasiektų rezultatus, lygius arba geresnius nei vartodami kitus kreatino produktus, kurie nepasižymi tokiu stabilumu. Kre-Alkalyn® turi teigiamą pH, o tai nulemia stabilumą skrandžio rūgštyse. Kai pH lygis yra žemesnis nei 7, skrandžio rūgštys išsibalansuoja ir taip prarandamas stabilumas, tuo metu kreatiną kurio organizmas nesugebėjo pasisavinti verčia į kreatininą.

Kre-Alkalyn®  savo ruožtu turi pH 12 ir daugiau pH, kas gali įtakoti pilną stabilumą rūgštyse, todėl kreatinas nebėra verčiamas kreatininu. Tai gali padėti geresniam ir lengvesniam kreatino įsisavinimui ir sportininkų rezultatuose.

Amix Kre-Alkalyn® nauda:

  • 100 procentų stabili kreatino forma;
  • Nereikalingi vartojimo ciklai;
  • Patentuotas produktas (veiksmingumas įrodytas moksliniais tyrimais);
  • Gali padėti auginant sprogstamą ir bendrą jėgą;
  • Gali padėti siekiant priaugti liesos raumeninės masės;
SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 112,5 g (150 kapsulių - 75 porcijos).

Porcijoje  2 kaps.
Kre-alkalinas (kreatino su šarmine apsauga) 1500 mg
Dienos norma – 4 kapsulės – 3000 mg kre-alkalino.

Sudedamosios dalys:kre-alkalinas, kapsulės apvalkalas (želatina, vanduo), magnio stearatas, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas.

Geriausias iki pabaigos:  žiūrėti ant pakuotės krašto.

Gamintojas: LargeLife® Ltd., 6 Bexley square, Salford Manchester, M3 6BZ, Didžioji Britanija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS
Vartojimas: Treniruočių dienomis išgerkite porciją (2 kapsules) ryte 30 min prieš pirmą dienos valgymą ir porciją 30 min prieš treniruotę. Ne treniruočių dienomis išgerkite porciją ryte 30 min prieš pirmą dienos valgymą ir porciją vakare, likus 30 min iki paskutinio valgymo. Užsigerkite stikline vandens. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti gerai uždarytą sausoje patalpoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, ne aukštesnėje negu 25 C temperatūroje. Prieš pradedant vartoti konsultuotis su mitybos specialistu ar treneriu.
ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Amix Kre-alkalyne 150kap