0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Pavilnionių g. 55 (PC "Pašilaičiai")
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Maisto gaminimui

QNT Protein Pancake 500g
order delivered

Užsakius pirmadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas trečiadienį.

QNT Protein Pancake 500g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
17,99 EUR
14,40 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

QNT Protein Pancake 500g 

  • 11g baltymų viename blyne
  • Mažai cukraus
  • Daug skaidulinių medžiagų

Tobula formulė.

Šis baltymų mišinys blynams sukurtas taip, kad atitiktų subalansuotos mitybos reikalavimus. Nesvarbu, ar ieškote greito ir efektyvaus baltymų šaltinio raumenų atsigavimui palaikyti, ar jums reikia lėtai virškinamo varianto, kad ilgiau jaustumėtės sotūs, QNT baltyminiai blyneliai atitiks jūsų poreikius. Kruopščiai subalansuotas išrūgų, kazeino ir kiaušinių baltymų derinys - puikus pasirinkimas norintiems papildyti mitybą baltymais.

Puikūs skoniai maitinantis sveikai.

Šie blyneliai yra ne tik maistingi, bet ir neįtikėtinai skanūs. Lengvai paruošiami, purūs ir puikiai tinkantys maistingiems pusryčiams, užkandžiui prieš treniruotę ar net sveikam desertui.

Daugiau baltymų, mažiau cukraus.

QNT baltyminių blynų sudėtis sukurta taip, kad ji pasižymėtų kuo didesne maistine nauda. Juose gausu aukštos kokybės baltymų, vadinasi jie papildyti būtinomis statybinėmis medžiagomis raumenims palaikyti ir atkurti. 

Ši baltymų gausa atlieka svarbų vaidmenį reguliuojant/palaikant svorį dėl kelių priežasčių:

  • Ilgesnis sotumo jausmas: Baltymai yra sotesni nei angliavandeniai ar riebalai, todėl gali padėti sumažinti apetitą ir apriboti bendrą suvartojamų kalorijų kiekį.
  • Terminis poveikis: Virškindamas baltymus organizmas sudegina daugiau kalorijų nei virškindamas kitus makroelementus. 
  • Raumenų masės palaikymas: Baltyminiai blyneliai padeda išsaugoti raumenų masę, kuri yra labai svarbi sveikai medžiagų apykaitai, ypač laikantis riboto kaloringumo mitybos.

Nors QNT blynų mišinys yra sukurtas taip, kad būtų skanus ir toks, koks yra, skatinant kūrybiškumą virtuvėje siūlome keletą patarimų, ką daryti, kad blyneliai būtų puresni:

  • Įmaišykite į tešlą trinto banano, kuris ne tik suteikia natūralaus saldumo, bet ir drėgmės, dėl kurios blynai tampa puresni. Tai taip pat puikus būdas patiekalą papildyti papildomomis skaidulomis ir maistinėmis medžiagomis.
  • Trinti obuoliai, kaip ir bananai, yra puikus būdas pridėti drėgmės blynams, kad jie taptų minkštesni ir puresni. Be to, obuoliai suteikia šiek tiek saldumo, todėl nereikia dėti rafinuoto cukraus.
  • Šiek tiek kepimo miltelių gali stebuklingai pagerinti blynų tekstūrą. Jie padeda tešlai pakilti, todėl susidaro oro burbuliukų, dėl kurių blynai tampa lengvesni ir puresni.
SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis: 500g

Maistinė vertė 30g 100g
Energetinė vertė 130 kcal 434 kcal

Riebalai

3,93 g 13,1 g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,17 g 3,9 g
Angliavandeniai 13 g 43,3 g
-iš kurių cukrų 0,57 g 1,9 g
Baltymai 11,01 g 36,7 g
Maistinės skaidulos 1,59 g 5,3 g
Druska 0,18 g 0,6 g

Sudedamosios dalys: avižų miltai (glitimas), nenugriebto kiaušinio milteliai, kiaušinio baltymo milteliai, išrūgų baltymų izoliatas (sudėtyje yra pieno, emulsiklis: E322), pieno baltymų koncentratas, mėlynių aromatas, pieno grietinėlės aromatas, natrio chloridas, tirštiklis: E414, natrio bikarbonatas, saldikliai: E955, E950. Sudėtyje gali būti sojų ir riešutų pėdsakų.

Įspėjimai: Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono arba jos apačioje.

Gamintojas: QNT, Technoparc de Thudinie 3, B - 6536 - Donstiennes.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vienam blynui paruošti sumaišykite vieną didelį kaušelį (30 g) su 60 ml nugriebto pieno arba vandens. Maišykite, kol gausite klasikinę blynų tešlą. Supilkite į nepridegančią keptuvę ir kepkite ant silpnos ugnies, kol abi pusės taps auksinės spalvos.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

QNT Protein Pancake 500g