0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Maisto papildai

ActivLab Carbomax 1kg
order delivered

Užsakius pirmadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas trečiadienį.

ActivLab Carbomax 1kg

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
11,99 EUR
6,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

ActivLab Carbomax 1kg

Activlab Carbomax- tai puikus angliavandenių mišinys praturtintas vandenyje tirpiais ir vandenyje netirpiais (Tirpiais riebaluose) vitaminais. 

Angliavandeniai padeda atkurti normalią raumenų funkciją po labai intensyvių ir (arba) ilgai trunkančių fizinių pratimų.

Angliavandeniai yra neabejotinai svarbiausias energijos komponentas kiekvienam besitreniruojančiam žmogui. Nedideli kiekiai jų kaupiasi raumenyse ir kepenyse glikogeno pavidalu. Skeleto raumenys ir širdies raumuo juos naudoja fizinio krūvio metu. Angliavandeniai yra vienintelis raudonųjų kraujo kūnelių ir nervų ląstelių energijos šaltinis. Jie taip pat dalyvauja baltymų susidaryme ir sulaikyme. Žmogaus organizmas turi tik mažas angliavandenių (glikogeno) atsargas, kurios greitai išsenka fizinio krūvio metu. Kai netenkame angliavandenių, prarandame ir fizinį pajėgumą. Taip pat padidėja raumenų katabolizmas, nes iš baltymų išsiskiriančios aminorūgštys paverčiamos angliavandeniais.

Angliavandeniai, turintys įvairų glikemijos indeksą, yra laikomi pagrindiniais mitybos mišiniais, naudojamais sportuojant, siekiant papildyti energiją fizinio krūvio metu. Glikemijos indekso diferenciacija reiškia, kad tokio tipo preparatai greitai reguliuoja gliukozės kiekį ir palaiko ilgalaikį subalansuotą šio cukraus kiekį kraujyje. Tai akimirksniu suteikia energijos, o tolimesnius darbo etapus užtikrina energija.

Angliavandenių papildų vartojimas po treniruotės yra skirtas greitai atstatyti energijos atsargas ir sumažinti katabolizmą.

SUDEDAMOSIOS DALYS

ActivLab Carbomax 1kg

MAISTINĖ VERTĖ
Energetinė vertė
Riebalai
-įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis
Angliavandeniai
-įskaitant cukrų
Baltymas
Druska
Dienos porcija (60g)
952 kJ / 224 kcal
0 g
0 g
56 g
3 g
0 g
0 g
100 g
1581 kJ / 372 kcal
0 g
0 g
93 g
5 g
0 g
0 g
Vitaminai:
Dienos porcija (60g)
100 g
Vitaminas A
Vitaminas D
Vitaminas E
Vitaminas K
Tiaminas
Riboflavinas
Niacinas
Vitaminas B5
Vitaminas B6
Biotinas
Folio rūgštis
Vitaminas B12
Vitamino C
480 μg
3 μg
7,2 mg
45 μg
0,66 mg
0,84 mg
9,6 mg
3,6 mg
0,84 mg
30 μg
120 μg
1,5 μg
48 mg
800 μg
5 μg
12 mg
75 μg
1,1 mg
1,4 mg
16 mg
6 mg
1,4 mg
50 μg
200 μg
2,5 μg
80 mg

Sudedamosios dalys: Maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, vitaminai (retinilo acetatas, cholekalciferolis, DL-alfa-tokoferilo acetatas, filochinonas, tiamino rūgštis, riboflavinas, nikotinamidas, kalcio D-pantotenatas, D-biotinas, pteroilmonoglutamo rūgštis, cianokobalaminas, L-askorbo rūgštis), aromatai, koncentruotos apelsinų sultys milteliais 0,1% (apelsinų skoniui), koncentruotos citrinų sultys milteliais 0,1% (citrinų skoniui), koncentruotos braškių sultys milteliais 0,1% (braškių skoniui), koncentruotos juodųjų serbentų sultys milteliais 0,1% (juodųjų serbentų skoniui), saldiklis: sukralozė, burokėlių ekstraktas (juodųjų serbentų skoniui), košenilio raudonis (braškių ir greipfrutų skoniams), saulėlydžio geltonasis (kivių, apelsinų ir greipfrutų skonio) – gali turėti neigiamos įtakos vaikų aktyvumui ir dėmesiui, ryškiai mėlyna (juodųjų serbentų ir kivių skonio), briliantinė mėlyna (juodųjų serbentų ir kivių skonio).

Alergenai: gali būti grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, sojos, pieno darinių.

Įspėjimai: Nevartoti, jei esate alergiškas bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono arba jos apačioje.

Partija: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: UNIPRO Sp. z o. o., Targowisko 553, 32-015 Kłaj, Lenkija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

ActivLab Carbomax 1kg

Rekomenduojamas vartojimas: Ištirpinti vieną samtelį (30g) produkto 200ml vandens du kart dienoje (Prieš ir po treniruotės ar kitos fizinės veiklos).

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

ActivLab Carbomax 1kg