0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Papildai sąnariams

QNT Collagen Care Zero 390g
order delivered

Užsakius pirmadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas trečiadienį.

QNT Collagen Care Zero 390g

Skonis
Kiekis
PREKĖ SANDĖLYJE
KAINA
29,99 EUR
21,99 EUR
  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

QNT Collagen Care Zero 390g hidrolizuoto kolageno milteliai.

Iš įvairių kolageno rūšių, hidrolizuotas kolagenas esantis Collagen Care dažnai laikomas veiksmingiausiu. Didelis jo biologinis prieinamumas užtikrina lengvą įsisavinimą. Šios rūšies kolagenas stiprina jungiamuosius audinius, taip skatindamas sausgyslių, sąnarių ir kremzlių patvarumą.

Collagen Care sudėtyje yra I ir III tipo hidrolizuoto kolageno. I tipo kolageno žmogaus organizme yra organuose, odoje, raiščiuose ir sausgyslėse (Jis dalyvauja odos gijime ir didina odos elastingumą). III tipo kolagenas taip pat prisideda prie odos stangrumo ir elastingumo. III tipo kolagenas randamas vidiniuose širdies ir kraujagyslių audiniuose atlieka esminį vaidmenį užkertant kelią širdies ir kraujagyslių ligoms bei kraujagyslių plyšimams.

  • Vitaminas C atlieka svarbų vaidmenį kolageno sintezėje, prisideda prie odos ir jungiamojo audinio regeneracijos. Jis taip pat veikia kaip antioksidantas, saugantis ląsteles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio.
  • Hialurono rūgštis yra natūrali medžiaga, kuri padeda išlaikyti drėgmę odoje bei sutepa sąnarius. Ji taip pat atlieka sarbų vaidmenį žaizdoms gyjant, nukreipdama kraujotaka į pažeistus audinius.

Kolageno nauda nagams: 

Kolagenas yra baltymas, galintis pagerinti nagų būklę. Dėl kolageno trūkumo nagai gali būti silpni, linkę lūžinėti.

Kolageno nauda plaukams: 

Kolagenas atlieka sarbų vaidmenį atnaujinant plaukų ląsteles. Jis padeda išlaikyti plaukų stiprumą ir elastingumą. Taip pat kolagenas padeda atsinaujinti plaukų folikulams. Kolagenas suteikia būtinų aminorūgščių keratinui- pagrindiniam plaukų baltymui susidaryti, taip skatindamas plaukų augimą.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis- 390g

Porcijų skaičius- 26

Maistinė vertė 15g 100g
Energetinė vertė 51 kcal 342 kcal
Riebalai 0 g 0 g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g 0 g
Angliavandeniai 1.9 g 12.9 g
-iš kurių cukrų 0 g 0 g
Baltymai (iš kolageno) 10 g 67.7 g
Druska 0 g 0 g
Hidrolizuotas galvijų kolagenas 10 999 mg 73 333 mg
Hialurono rūgštis 100 mg 666 mg
Vitaminas C (Askorbo rūgštis) 50 mg (62%*) 333 mg

*RMV- referencinė maistinė vertė

Sudedamosios dalys: 

Mangų skonis: Hidrolizuotas galvijų kolagenas, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E330, E296, kvapioji medžiaga, saldikliai: E950, E955, hialurono rūgštis, vitaminas C (askorbo rūgštis), natūralūs mangų milteliai (Mangifera indcia), dažiklis: E102.

Aviečių skonis: Hidrolizuotas galvijų kolagenas, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E330, E296, kvapioji medžiaga, saldikliai: E950, E955, hialurono rūgštis, vitaminas C (askorbo rūgštis), natūralūs aviečių milteliai (Rubus idaeus L.), dažiklis: E120.

Apelsinų skonis: Hidrolizuotas galvijų kolagenas, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E330, E296, kvapioji medžiaga, saldikliai: E950, E955, hialurono rūgštis, vitaminas C (askorbo rūgštis), natūralūs apelsinų milteliai (Citrus sinensis), dažiklis: E110.

Alergenai: Gali būti glitimo, žemės riešutų ir riešutų pėdsakų.

Įspėjimai: Nenaudokite produkto jei esate alergiški ar jautrūs bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Nenaudokite nėštumo metu ar maitinant krūtimi. Produktas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nerekomenduojama vaikams arba nėščioms moterims. Rekomenduojama sveika ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės.

Gamintojas: QNT s.a. Technoparc de Thudinie, 3-B-6536 Donstiennes.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Sumaišyti/suplakti 15g miltelių su vandeniu jums tinkamu paros metu

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

QNT Collagen Care Zero 390g

Iš įvairių kolageno rūšių, hidrolizuotas kolagenas esantis Collagen Care dažnai laikomas veiksmingiausiu. Didelis jo biologinis prieinamumas užtikrina lengvą įsisavinimą. Šios rūšies kolagenas stiprina jungiamuosius audinius, taip skatindamas sausgyslių, sąnarių ir kremzlių patvarumą.