0 Prekės - 0

Trūksta € 79 iki nemokamo pristatymo Lietuvoje

Viso : 0

  • Atsiėmimas parduotuvėje - Nemokamai!
    Vilniuje, Kalvarijų g. 206
  • DPD Pick up
    DPD Pick up - 1,99 EUR
    Atsiimkite paštomate
  • DPD kurjeris
    DPD kurjeris - 3,99 EUR
    Pristatymas nurodytu adresu

Prieštreniruotiniai papildai (pre-workout)

Amix Inosine 100kap
order delivered

Užsakius ketvirtadienį po 12h, užsakymas bus pristatytas pirmadienį.

Amix Inosine 100kap

Kiekis
NETURIME
KAINA
20,90 EUR

  • PREKĖS APRAŠYMAS
  • SUDEDAMOSIOS DALYS
  • VARTOJIMAS
  • ATSILIEPIMAI
PREKĖS APRAŠYMAS

Amix Inosine 100kap maisto papildas kapsulėmis.

Amix™ Inosine poveikis:

  • Efektyvesnis deguonies panaudojimas
  • Intensyvesnės treniruotės
  • Greitesnis atsistatymas po sunkių fizinių krūvių

Kokių sporto šakų atstovams rekomenduojama vartoti inoziną? 

Inoziną turėtų vartoti visų sporto šakų atstovai, kurių sportinės veiklos metu yra ženkliai padidėjęs širdies ir kraujagyslių sistemos apkrovimas, ypač esant ištvermės, jėgos ištvermės krūviams, esant dažnam statiniam krūviui (pvz imtyniaujant, keliant sunkius svorius reikia išlaikyti sunkius svorius tam tikroje padėtyje ir tt). Ypač rekomenduojamas pasiruošimo varžyboms periodu kai vyrauja aukšo ar net maksimalaus intensyvumo krūviai.

Apie inoziną

Inozinas - tai natūraliai organizme esantis (endogeninis) junginys - nukleozidas, aptinkamas tRNR (transportinės RNR) molekulėse. Jis susideda iš purino (hipoksantinas) ir sacharino (D-ribozė). Organizme iš inozino gaminamas inozintrifosfatas, kuris naudojamas kaip energijos šaltinis (panašiai kaip ATF).  Inozinas  aktyviai dalyvauja ATF (adenosintrifosfato), svarbiausio organizmo energetinio substrato sintezėje. Inozinas taip pat stimuliuoja 2,3 difosfoglicerato sintezę, kuri yra būtina medžiaga deguonies pernešimui iš eritrocitų į raumenines ląsteles. Yra duomenų, kad inozinas gerina širdies vainikinių kraujagyslių aprūpinimą krauju, padidina širdies ir skeleto raumeninių ląstelių atsparumą  deguonies trūkumui bei sustiprina širdies raumens susitraukimą.

Kaip maisto papildas inozinas vartojamas jėgos didinimui, jėgos-ištvermės ir greičio-ištvermės sporte, kur reikia daug energijos. Inozinas yra saugus ir efektyvus būdas padedantis organizmui efektyviau panaudoti deguonį. To rezultatas - daugiau jėgos, energijos ir ištvermės, greitesnis atsistatymas po krūvių ir tuo pačiu skatinamas liesos raumenų masės prieaugis.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Grynasis kiekis 60 g (100 kapsulių).

Maistinė vertė 1 porcijoje (1 kaps.)
Inozinas 600 mg

Sudedamosios dalys: inozinas (hipoksantino ribozidas), kapsulė (želatina, vanduo), magnio stearatas, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas. 

Geriausias iki pabaigos:  žiūrėti ant pakuotės krašto.

Gamintojas: LargeLife® Ltd., 6 Bexley square, Salford Manchester, M3 6BZ, Didžioji Britanija.

Platintojas: UAB APOLONAS Kalvarijų g. 206, parduotuvė ,,Apolonas”, Vilnius. www.apolonopapildai.lt. Tel. : +37064520993

VARTOJIMAS

Vartojimas: gerkite po 1 kapsulę per dieną, geriausiai prieš treniruotę.

Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti gerai uždarytą sausoje patalpoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, ne aukštesnėje negu 25 C temperatūroje. Prieš pradedant vartoti konsultuotis su mitybos specialistu ar treneriu.

ATSILIEPIMAI

Kol kas nebuvo paliktas nė vienas komentaras.

Parašykite atsiliepimą

Amix Inosine 100kap